Кобура з фіксатором Rescomp CR Secure 2

| Аксесуари | Автор: Web admin
По-русски In English

Auto-locking holster Rescomp CR Secure 2Auto-locking holster Rescomp CR Secure 2

Новинка від компанії "Rescomp" – CR Secure 2, кобура з пристроєм автоматичної фіксації.

Rescomp Handgun Technologies – зі штаб-квартирою в Преторії, Південно-Африканська Республіка – представила нову кобуру CR SECURE 2 з вилитого під тиском нейлону із армуванням скловолокном.

Кобуру оснащено пристроєм автоматичної фіксації, який надає користувачеві велику свободу руху при безпосередньому доступі до зброї. Кобура має патентовану запірну систему, що зменшує до мінімуму ризик захоплення зброї злочинцем, вона розміщена між корпусом кобури і стрільцем.

Запірний механізм деактивується натисканням великого пальця, таким чином, забезпечується одночасно природний і безпечний рух руки із розміщенням вказівного пальця уздовж кожуха-затвора, а не на спусковому гачку.

Загальний дизайн кобури CR Secure 2 гарантує швидкий, безпечний і природний витяг зброї. Пістолет так само безпечно може однією рукою поміщатися назад у кобуру, автоматично фіксуючись патентованим механізмом запирання.

Кобура CR Secure 2 підійде для пістолетів Beretta 92, Beretta Px4, Glock (компактних і повнорозмірних), Walther, HK, SIG Sauer та Grand Power.

MSRP - $48

1,0 1 -1 1
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати