Озброєний громадянин врятував жінку, на яку напав чоловік з ножем

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Озброєний громадянин врятував жінку, на яку напав чоловік з ножемОзброєний громадянин врятував жінку, на яку напав чоловік з ножем

В окрузі Ларімер, штат Колорадо, зі сварки в автомобілі між двома людьми швидко вийшло криваве побоїще. Чоловік дістав ніж і почав різати ним жінку, що знаходилась усередині.

Їй вдалося покинути автомобіль, але злочинець погнався слідом. Вже був пізній вечір, але на крики про допомогу відгукнувся один громадянин, у якого із собою була зброя. Він направив пістолет на злочинця і протримав його на мушці до приїзду поліції.

Однак побачивши копів, злочинець не заспокоївся і почав чинити опір. Та кілька ударів електрошокером його швидко заспокоїли. Йому вже закидають обвинувачення у нападі першого ступеня і опорі при арешті. Жінка отримала порізи шиї та рук, але її життю нічого не загрожує.

Хто знає, чим би закінчилась ця історія, якби не озброєний громадянин, що без роздумів став проти злочинця. У людей має бути право на самооборону, адже озброєні громадяни – це перша лінія оборони проти злочинності.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 358 , Коментарів: 1 - 10 +
1,0 1 -1 10
Коментарів (1)

  • 13.07.2016 22:47
    #
    - 2 +

    Цікаво те, що у сусідній статті згадується про те що більшість членів антизбройових спільнот складають саме жінки.
    Ну от скажіть що це за логіка, їх рятують, а вони йдуть проти рятувальників?!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати