Лазерні набої для навчальної стрільби

| Навчання, Технології | Автор: Web admin
По-русски

Деяка продукція компанії iMarksmanДеяка продукція компанії iMarksman

Компанія iMarksman розробила спеціальні «лазерні набої», за допомогою яких можна буде використовувати для тренувань вашу бойову зброю.

Такий метод тренувань допоможе заощадити на набоях, не залежати від місця та оточення, тренуватися у будь-який зручний для вас час.

Як діє винахід – показано на першому відео.

Dry-Fire Laser Bullet/Cartridge with iMarksman Use of Force System

Картридж вставляється в набійник. Під час пострілу розбивач вмикає лазерний промінь, який світить 100 мілісекунд. Щоб захистити розбивач від пошкоджень, на торці картриджа знаходиться спеціальний гумовий поршень. Наразі ці вироби випускають для трьох найбільш популярних пістолетних калібрів – 9 мм, .40 та .45 ACP.

Також компанія iMarksman виробляє картриджі інших конструкцій для тренувань з револьверами та гладкоствольними рушницями.

У свою чергу, спеціально для домашніх тренувань було розроблено програму iDryfire Laser. За допомогою цієї програми можна будь-де практикувати навички стрільби. Вести контроль над влучанням у мішень можна через iPhone або iPad. Програма скачується як додаток і коштує в США на сервісі iTunes $ 12,99.

iDryfire® Laser Target System for your dry fire practice

1,0 1 -1 3
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати