Доставщик пиццы подстрелил вооруженного грабителя

| Самооборона, За рубежом | Автор: Web admin
Українською

armed-robberyarmed-robbery

В городе Филадельфия, штат Пенсильвания, 19-летний вооруженный грабитель решил ограбить доставщика пиццы, но нарвался на отпор.

По словам доставщика пиццы, поздно вечером к нему подошел неизвестный с пистолетом и потребовал деньги. Но, в ответ на это, курьер достал свое оружие и произвел точный выстрел по преступнику.

Вскоре грабителя доставили в больницу в стабильном состоянии, а вооруженный гражданин, после дачи показаний, был отпущен на свободу, и обвинения ему не предъявлялись.

1,0 1 -1 1
Комментариев (5)

  • 13.02.2017 08:57
    #
    - 8 +

    "...а озброєного громадянина, після надання свідчень, відпустили на свободу..."
    В нас, якщо ти не "пашинський", вже сидів би за ґратами і тобі б шили "перевищення необхідної". Читаю такі новини і мені приємно що хоч десь здоровий глузд перемагає. Хоча як на мене по всьому світі він таки здає свої позиції ідіотам з їх ідіотським тлумаченням прав людини.

    • 13.02.2017 09:57
      #
      - 7 +

      Особливо неприємно тут дивує Об'єднане Королівство.

      • 13.02.2017 18:12
        #
        - 2 +

        Це тимчасово. Вони з дуру вирішили що маючи законослухняних громадян можуть вилучити зброю з обігу щоб так би мовити мінімізувати кількість смертей. Але як на мене це все схоже на дурнувату мамку, яка не дозволяє зростаючій дитині вивільнитись із ходунків щоб та не покалічитись. В решті решт у дитини, якщо вчасно не втрутитись просто атрофуються кінцівки.

        • 13.02.2017 18:54
          #
          - 2 +

          Та в тому й проблема, що дедалі гірше все там. Власне, вони були першими хто роззброїв власних громадян й наразі є майже еталонним прикладом зростання злочинності, як наслідку таких дій.
          Тепер от окремі види ножів вилучають-забороняють, бо там, бачте, таким ножем когось порізали. Все ж, прецедентне право далеко не завжди гарна річ.

          • 13.02.2017 19:48
            #
            - 0 +

            Дна вони ще не досягли, тобто до нашого рівня їм ще далеко. Так що в брітів ще все попереду.


Пожалуйста, залогиньтесь что бы иметь возможность комментировать