Родственники пристреленных грабителей – против права на вооруженную самооборону

| Самооборона, За рубежом | Автор: Web admin
Українською

Самооборона с AR-15Самооборона с AR-15

Ранее мы рассказывали о парне по имени Зак Питерс, который в своем доме застрел троих преступников из винтовки AR-15. В деле появились новые подробности – выяснилось, что эта же троица в тот же день обчистила гараж, а затем попыталась ограбить и дом.

Преступниками оказались 19-летний Макс Кук, 17-летний Джейкоб Редферн и 16-летний Джейк Вудрафф. По горячим следам также была арестована подруга Кука (и мозг всей операции) 21-летняя Элизабет Родригес, которая была за рулем. Ей уже предъявлены обвинения в тройном убийстве и ограблении.

Макс Кук, Джейкоб Редферн, Джейк Вудрафф и Элизабет РодригесМакс Кук, Джейкоб Редферн, Джейк Вудрафф и Элизабет Родригес

Как часто бывает в подобных случаях, к журналистам вышли родственники преступников. Они считают, что Питерс не имел права защищаться при помощи винтовки против преступников, вооруженных «всего лишь» ножами и кастетами.

Дед Джейкоба Редферна, Лерой Шумахер заявил, что «Эта троица поступила глупо, и однажды они бы заплатили по заслугами. Но они не заслужили смерти».

Шумахер считает, что это не честно, когда его внуку, который влез в чужой дом, не оставили шансов на самооборону: «Кастет против AR-15. Да ладно, это кто еще тут боялся за свою жизнь?».

Питерсу, к слову, обвинения предъявляться не будут.

1,0 1 -1 3
Комментариев (10)

  • 11.04.2017 14:34
    #
    - 20 +

    Ну так пусть к этим родственничкам залезут в дом трое с ножами и касетами. Уверен, они обрадуются отсутствию под рукой АР-15, особенно будут рады когда свои кишки в руках держать будут.

  • 11.04.2017 16:44
    #
    - 13 +

    Аргументи на захист грабіжників такі самі безглузді як і їх вчинок. Дійсно, подивитися на таку ситуацію коли "тільки з ножем" до тих родичів прийдуть до дому. Що вони будуть робити маючи будь-яку вогнепальну зброю ??? Відадуть статки і життя ?

  • 11.04.2017 16:48
    #
    - 10 +

    Мда, вот как получается ,спланировала грабеж и убии подельников - вот вам тройное убийство. Сомниваюсь что в Украине, слуги народа поймут разницу..

  • 11.04.2017 16:55
    #
    - 6 +

    Мій дім - моя фортеця! І нехай щастить!
    Щось грабіжники не негри. Расистам пічалька :0)

  • 11.04.2017 17:03
    #
    - 13 +

    Родичі, дід, мати, батько, брати/сестри - це саме те оточення, серед якого виросли ці злочинці. Вони мали можливість усе свідоме життя цих злочинців впливати на виховання підлітків і, я впевнений, впливали. Тобто частково, саме оточення винне у тому, що сформувалася банда і вдерлася до приватного будинку з ціллю... а хто зараз точно визначить з якою?
    І тепер ті, хто безпосередньо приймали участь у формуванні життєвого світогляду цих "зразкових громадян", який в решті решт привів їх до смерті, мають наглість щось собі патякати про "заслуговує" чи не "заслуговує". Маячня.

  • 11.04.2017 17:26
    #
    - 6 +

    В Україні більшість депутатів – проти права на збройну самооборону :) Совпадение?

  • 11.04.2017 18:56
    #
    - 3 +

    злодій це не людина, а сміття , так їм і треба шо померли

  • 11.04.2017 19:34
    #
    - 5 +

    Родичі застрелених грабіжників – проти права на збройну самооборону тому, що бажають безперешкодно грабувати, чому і навчили своїх дітей/онуків. Але пічалька. Трапився озброєний громадянин. Навіть по українським законам можне було стріляти. Вони теж мають відповідати за потрійне вбивство, як співучасники.
    От пічалька для грабіжників, які сподівались тихенько зарізати перелякану жертву. Жертва дуже зраділа їх появі і досхочу нагодувала свинцевою кашею.

  • 13.04.2017 09:29
    #
    - 1 +

    Тобто треба було влаштувати честну бійку на ножах або пошукати собі кастет? А якщо в них був би пістолет? Коли про таке думати? Коли тебе грабують? Правильно зробив. Рідні звісно захищали своїх, байдуже що діти захотіли пограбувати інших, ця мерзота хотіла легких грошей, вони їх отримали, і не тільки гроші, але і кулю бонусом!


Пожалуйста, залогиньтесь что бы иметь возможность комментировать