Цей пістолет-кулемет Kriss Vector двічі ставав жертвою нерозсудливого власника

| Техніка безпеки | Автор: Web admin
По-русски

Kriss Vector KaboomKriss Vector Kaboom

Перед вами результат стрільби з пістолета-кулемета Kriss Vector патронами невідповідного калібру. Це вже другий такий випадок з тією самою зброєю і тим самим власником, тому зброяр, який виконував ремонт, вирішив викласти цю історію в мережу.

Kriss Vector – це зброя під набій .45 ACP, але на фото, придивившись, можна побачити, що в стволі застрягла гільза від патрона 9 мм, а за ним ще п'ять куль калібру .45. Зі слів власника, патрон 9 мм виявився у магазині випадково. Залишається загадкою, як йому взагалі вдалося спорядити в магазин цей боєприпас.

Kriss Vector KaboomKriss Vector Kaboom

Коли патрон 9 мм дослали в патронник, він, найпевніше, зайшов глибше і застряг у стволі. Коли власник натиснув на спусковий гачок, пострілу не відбулося, і він пересмикнув затвор, щоб дослати наступний патрон.

Після ще одного натискання на спусковий гачок куля калібру .45 вдарила в капсуль патрона 9 мм. Саме тому за порожньою гільзою можна побачити цілих три сквіба. Це не автоматична зброя, тому власник, мабуть, виконав ще три постріли і не завважив, що трапилось з його стволом.

Kriss Vector KaboomKriss Vector Kaboom

Також зверніть увагу на дві випуклості ближче до дульного зрізу, там наче щось двічі вибухнуло.

Найцікавіше, що оригінальний ствол замінював той самий майстер приблизно рік до того. Тоді виникнула аналогічна ситуація, тільки в стволі застрягли кулі калібру .40.

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 1458 , Коментарів: 4 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (4)

  • как у них всё сложно однако, не тот пистолетный патрон засунул....каков выбор однако!!!

  • 04.05.2017 14:46
    #
    - 1 +

    Ну у нас тоже можно "Вектор" купить, но блин он страшный как атомная война (имхо). Тем не менее я прям зауважал, это оружие, думал что от такого ствол разорвёт как розочку, ну а так хоть дебил (т.е.владелец) цел

  • 04.05.2017 17:09
    #
    - 3 +

    По ходу владелец является представителем коренного народа североамериканских штатов, потомком белоголового орлана.

  • 05.05.2017 00:52
    #
    - 0 +

    Феєричний...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати