Підозрюваний у резонансному вбивстві мотоцикліста в Києві здався поліції

| Кримінал | Автор: Web admin

Дмитро Слепченко у залі судуДмитро Слепченко у залі суду

До столичного поліційного відділку прийшов чоловік, який зізнався у резонансному вбивстві мотоцикліста. Підозрюваний пояснив, що розстріляв байкера через конфлікт на дорозі.

Із винуватцем трагедії вже проводять слідчі дії. Найближчим часом винуватцю в смерті людини оберуть запобіжний захід. А от озвучені причини трагедії ще перевірятимуть.

"Наразі затриманий підтверджує попередню висунуту поліцією версією, що постріли сталися в результаті конфлікту, що виник на дорозі. Нині ця версія перевіряється", - розповів керівник Дарницького управління поліції Сергій Чернишев.

Зі слів підозрюваного, зброю він знайшов, незадовго до інциденту.

Суд обрав запобіжний захід підозрюваному у жорстокому вбивстві мотоцикліста

27 травня речниця столичної прокуратури Надія Максимець повідомила, що Дарницький райсуд обрав підозрюваному у вбивстві безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

За даними прокуратури, підозрюваному оголошено про підозру за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України – «умисне вбивство без кваліфікуючих ознак». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі.

Як повідомлялося, цього тижня на одній із київських магістралей сталася стрілянина, внаслідок якої загинув водій мотоцикла – 36-річний Юрій Калиниченко.

1,0 1 -1 3
Коментарів (11)

  • 28.05.2017 13:50
    #
    - 10 +

    Через таких неадекватів ми постійно чуємо що для більшості українців (законослухняних і адекватних) "не на часі", "лише 11%", "перестріляють одне одного" та інші гоплофобські жахалочки!
    P.S. Якби поліція і прокуратура належним чином виконували свої обов'язки і цей тітушка отримав реальне тюремне покарання цієї трагедії вдалося б уникнути...

    • 28.05.2017 16:48
      #
      - 6 +

      А еще наверное и потому,что на самом деле законопроект 1135-1 мало кто читал. Я вот прочел,и скажу,что к "свободному владению оружием" он точно не имеет никакого отношения. Подразумевается достаточно жесткий контроль,+-в пределах здравого смысла. И драконовские кстати штрафы в случае нарушения. Но в принципе для адекватных людей все приемлемо.

      • 28.05.2017 16:52
        #
        - 3 +

        я й не говорив про "вільний обіг" це не ковбаса щоб бути в вільному обігу - адекватний контроль з боку держави необхідний щоб зброя (короткоствол, рушниці, гвинтівки) не потрапляли до рук таких неадекватів

        • 28.05.2017 16:56
          #
          - 3 +

          А я не о вас говорю,а о противниках оружия,которые боятся что все всех перестреляют потому что пистолеты будут продавать в булочных.

    • 29.05.2017 15:33
      #
      - 1 +

      Яким чином поліція може запобігти подібним випадкам? Якби могла, то й зброя для захисту вам була б не потрібна. Хоча, наявність збої в мотоцикліста йому б теж не допомогла. Розумієте, наявність зброї теж не гарантує 100% захист.

      Друге - заперечувати що такі випадки почастішають із дозволом короткоствола - теж лукавство чи самообман. І жодні аргументи, що будуть боятись покарання, бо зброя зареєстрована, не допоможуть: якщо людина готова стріляти в іншу через конфлікт на дорозі, то її не спинять жодні логічні аргументи: вона спочатку стріляє, а тоді починає думати мізками.

      Держава мислить цинічно: коли буде більше втрат - зараз, коли у населення немає зброї, чи завтра - коли зброю дозволять. Досі у держави були аргументи на користь першого варіанту. На користь другого варіанту будуть аргументи, коли збройна злочинність підросте до такого рівня, що втрати від другого варіанту зрівняються з втратами від першого. Чекати залишилось недовго, але насправді радості від цього в мене небагато. Насправді, іграшка у вигляді пістолета в кишені дає не безпеку, а лише ілюзію безпеки.

      • 01.06.2017 15:07
        #
        - 0 +

        Випадки застосування, звичайно ж, будуть. Але вже не кожне застосування буде визнаватися злочином за статею 115 КК.

  • 28.05.2017 14:33
    #
    - 6 +

    Знайшов зброю...Знає, видать,де шукати, але як він нагнувся і підняв цю зброю з землі? Треба провести "слідчий експеримент" .

  • 28.05.2017 14:53
    #
    - 2 +

    15 лет было бы не плохо вкатить пашинскому, а эту тварь нужно оградить от общества навсегда.

    Когда уже в этой стране за умышленное начнут давать пожизненный срок?

  • 28.05.2017 18:15
    #
    - 6 +

    Ну байку о найденном якобы стволе и желании сдать его правоохранителям , а также о якобы написанном по этому поводу заявлении , этому Громозеке явно надул в уши адвокат , 100% , к бабке не ходи , с этим все ясно , не понятно другое , как этот верзила не внял совету антоши геращенко , по поводу приёмов рукопашного боя , ведь у него как ни у кого другого были все шансы одержать победу в рукопашной схватке , за честь свою попранную постоять значит , стало быть . С учётом его достижений , положение так сказать обязывало , но не случилось , факт и надо же ствол этот дурацкий под руку подвернулся , бес попутал , не хотел мальчик , видит Бог , о котором он вспомнил в суе , мудило , сидя в клетке с иконкой в лапах , роняя слезу дитяти несознательного . Жалко ему себя поди , как же , не справедливо это , тьфу бл.дь смотреть противно , на дороге увереннее себя чувствовал , а?

  • 28.05.2017 22:30
    #
    - 0 +

    "Зі слів підозрюваного, зброю він знайшов, незадовго до інциденту". Хотел уточнить, зачем после слова знайшов стоит запятая? Могу понять когда комментарии пишутся с ошибками (ну не все читали Достоевского и Толстого, а есть уникумы, которые вообще ни одной книги в жизни не прочли). Но у Вас же должен быть корректор текстов. Он за что зарплату получает?

  • 01.06.2017 15:09
    #
    - 0 +

    Якби побив мотоцикліста вручну - це навіть на хуліганство б не заважило на думку нашої поліції. Тим паче шо ніхто б і поліцію не викликав і заяву б не писав.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати