Під час сварки в кафе на Херсонщині суддя підстрелив одного та вкусив за палець іншого чоловіка

| Кримінал | Автор: Web admin

Вилучена зброяВилучена зброя

На Херсонщині суддя районного суду місцевому жителю бік, а іншого вдарив пістолетом. Очевидці запевняють, що причиною бійки стала непристойна поведінка озброєного чоловіка в кафе.

Пістолет у стрілка відібрали. Саме з цієї зброї суддя Олександр Шумило стріляв по людях, стверджує Олександр Шептун. Дісталося і йому – куля влучила у бік, зачепила ребро, однак життєво важливі органи не ушкодила.

Конфлікт стався поблизу кафе, де поруч група молодих людей святкувала день народження. Там само відпочивав суддя з другом, розповідає 19-річний Євген Кудас, якого ця зустріч привела на лікарняне ліжко. Він каже, що разом з другом підійшов привітатися, однак Олександр Шумило руки хлопцям не подав. "Склалася ситуація, він почав мені хамити. Потім: на коліна, я вас усіх, каже, перестріляю", - твердить потерпілий.

Після цього, кажуть очевидці, чоловік витяг пістолет. "Ходив, на всіх наводив, стріляв. Тут три постріли десь, потім дядя Саша, мого однокласника батько, збив його з ніг", - розповів Руслан Бутенко. "Нічого не лишалося робити, як просто бігти та стрибати на нього. В цей час, коли я його завалив, пролунав постріл", - каже поранений чоловік.

На Херсонщині суддя у кафе зчинив стрілянину та поранив людину

На допомогу батькові побіг Євген – хотів забрати зброю. Каже, суддя вкусив його за палець, а потім вдарив пістолетом по голові. Тепер хлопець у лікарні зі струсом мозку. З приводу нічної бійки поліція відкрили аж три кримінальні провадження. "За фактом завдання тілесних ушкоджень судді – хуліганство. За фактом спричинення ушкоджень жителям – кримінальна справа 122-га стаття середньої тяжкості та 125-та легкі ушкодження", - розповів начальник Каховського відділу поліції ГУ НП в Херсонській області Андрій Третяк.

Тільки через три дні після стрілянини поліція нарешті забрала пістолет, з якого стріляв суддя. Речовий доказ передали правоохоронцям перед телекамерами в кафе, де й стався конфлікт. Там досі стоїть недопита пляшка коньяку і лежить неоплачений рахунок судді на 350 гривень. Однак 37-річного чоловіка, який у Горностаївці пропрацював три роки, у селищі вже немає. На роботі кажуть, що він на лікарняному, однак жодних подробиць не наводять.

За даними правоохоронців, суддя прописаний у столиці, куди і виїхав на лікування. Поліції чоловік повідомив, що гуляв у парку, коли на нього напали невідомі. Аби послухати його версію події, журналісти завітали до столичної квартири Шумила. До дверей ніхто не підійшов, однак консьєржка каже, що бачила суддю зранку.

Жителі Горностаївки побоюються, що через суддівське звання стрілок уникне покарання, а винними у бійці зроблять постраждалих хлопців. Тому місцеві вийшли на мітинг, аби привернути увагу громадськості та щоб справу не спустили на гальмах.

Раніше ми повідомляли, що МВС анулювало дозвіл на зброю скандального судді Макарівського районного суду Києва Владислава Оберемка, який п'яним погрожував застрелити співробітника ДАІ.

1,0 1 -1 4
Коментарів (6)

  • 10.07.2017 15:14
    #
    - 3 +

    Закон і порядок.
    "Буква" закону стріляє по "духах" закону.
    Така собі соціально-юридична дідівщина.

  • 10.07.2017 15:27
    #
    - 8 +

    Такое впечатление, что в Украине это вполне нормальное явление и никого не удивляет и не вызывает возмущения.
    Судья, депутат, полицейский - могут безнаказанно позволить себе делать все что угодно и мы платим за это.
    Может кто-то верит в справедливый суд? или в то что полиция защищает граждан? или депутаты принимают законы от которых выиграет простой гражданин Украины?

  • 10.07.2017 16:26
    #
    - 8 +

    Цікава справа, якщо у репортажі все викладено вірно, то виходить що тим, хто вгамовував злодія інкримінується "хуліганка". Цікаво. Кожного разу мені начебто пояснюють що "так заведено", але якщо суддя не подавав позову, то хто ініціював це провадження?
    Ну і те що це небезпечне мурло, яке відкрило вогонь по людях, замість того щоб опинитися за ґратами "лікується" (мабуть похмеляється) у Києві це вже подія ХАРАКТЕРНА для нашої правопохоронної системи.
    P.S. В нас вже стало звичкою, щоб за ґратами не опинилися безвинні, виходити десятками, а то і сотнями з прапорами і під гімн України на демонстрацію чи акцію протесту. І це зовсім не означає що винні будуть покарані.
    Мені здається це вже стає схожим не на протест, а на прохання не чіпати безвинних. Принизливо якось. Масаракш.

  • 10.07.2017 17:02
    #
    - 4 +

    судья Линч в могиле крутится...

  • 10.07.2017 17:04
    #
    - 3 +

    Да заманали уже эти приколы!
    Зла не хватает, и как по мне так и дальше будет, пока не будет право на самооборону.
    Но мы же терпилы, так что придется долго ждать....

    • 10.07.2017 18:35
      #
      - 4 +

      полностью 100%!
      Я думаю : смотрят на нас к примеру, Американцы. Представьте, кем они нас считают? и заслуживаем ли мы уважения, как нация, как Украинцы?

      К сожалению: в основном терпилы, вариантов не нашел.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати