Габріель Суарез: «Практичні поради на випадок атаки джихадистів з ножами»

| Самооборона, Тероризм | Автор: Web admin
По-русски

Ніж джихадистівНіж джихадистів

«В одного з них був великий ніж, він пройшовся рестораном, просто наносячи удари ножем усім, хто впадав в очі, і скидаючи предмети на підлогу... а потім нам вдалося сховатись».

Отже, під час Рамадану (хоча влада Великобританії вважає, що це не стосується справи) трапилась ще одна серія добре скоординованих атак у Лондоні. Хоч об’єкти для нападу були обрані невдало, а технології – примітивні, загалом результат був успішний. Зброя нападників: агресія, транспортні засоби та ножі.

Поки держава-няня не захоче каструвати агресію у всіх чоловіків, заборонити всі гострі предмети законом, на кшталт окинавского указу, і змусити всіх користуватися громадським транспортом, шанси влади запобігти наступний теракт мізерні. Тому що культурі, що захищає такі речі, дозволяється вільно поширюватися Заходом.

Останню зброю відбирають у звичайних людей. Але саме рядові громадяни першими страждають від наслідків невдалих політичних рішень. І ми приречені стояти на цій передній лінії, однак тільки нам вирішувати чи ставати жертвами культу смерті, чи готуватися прийняти бій. Британія, схоже, вже зробила вибір на користь безпорадності. Незабаром Захід, і зокрема Європа, або знайдуть своє серце воїна і повернуться на стару стежину, або змиряться із неминучим.

У цій статті, яка, напевно, засмутить хлопців зі «світу бойових мистецтв», ми обговоримо реалії зіткнення із озброєним ножем джихадистом, котрий готовий «різати всіх підряд».

1. Забудьте фантазії про захист голіруч

Навіть не мрійте, що ваші секретні знання з Джиу-Джитсу або Кунг Фу гарантуватимуть перемогу над мотивованим, молодим та підготовленим джихадистом із великим ножем, який хоче вбити вас. Додайте до цього, що від залюбки помре цього дня, додайте до цього його спільників, котрі також озброєні ножами, і ви отримаєте чіткішу картину.

І перемога не означає 7 з 10 у вправах на додзьо... нам потрібно 100% успіху, бо менше означатиме чиюсь смерть. Ваші шанси можуть бути кращими, якщо ви все життя тренувались у повноконтактних єдиноборствах (і якщо ваші супротивники не мають відповідної кваліфікації), але в іншому випадку протистояння кулаків проти ножа дуже нерозумне.

2. Замість того, щоб «грати в Джекі Чана», використовуйте зброю

Часто це проти правил, але ми живемо в часи війни, нам потрібно внести корективи в реальність і визнати, що влада не може запобігти терактам. Тому, якщо ви живете у вільній країні, носіть із собою вогнепальну зброю – ПОВСЮДНО. Ігноруйте знаки, які це забороняють. Якщо ви живете в не зовсім вільній країні – все одно носіть вогнепальну зброю і завжди дотримуйтеся всіх інших правил, таких як обмеження швидкості. Якщо ви живете в країні, що навмисно придушує будь-яку культуру воїна, див. Пункт 3.

3. Завжди озброюйтесь, незалежно від правил

«Але Гейб, ми живемо (вставляємо сюди пригнічену соціалістичну державу або націю), і ми навіть не можемо купити картинку з рушницею».

Сучасна, освічена людина, що вміє думати, завжди знайде спосіб бути озброєним. Немає стволів? Гаразд, здобудьте собі ножа. Ніж проти ножа – це набагато краще, ніж кулаки проти ножа, чи не так? Та візьміть хоча б велику палицю, яку можна видати за тростину. Це справді не так складно, якщо є воля і сміливе серце, яке заперечує право держави контролювати чиюсь долю.

«Але Гейб, вони збираються ухвалити закони, що заборонять мені мати вогнепальну зброю, ножі, палиці – взагалі все, що можна було б використовувати для самозахисту».

Якщо ви не здатні убезпечити своє життя і, підкоряючись чинним законам, поступово перетворюєтеся на безвольну худобу, я нічим не зможу вам допомогти. Вибачте, нехай щастить.

4. Навчіться бути жорстокими

Ось чому мені не подобається більшість бойових мистецтв. Занадто багато спорту. Занадто багато езотеричного духовного матеріалу. Недостатньо насилля. Нам потрібно більше «бойових», і менше «мистецтв».

Я впевнений, що після нападу на Лондонському мості, школи бойових мистецтв у Великобританії будуть наповнені енергійними чоловіками та жінками, котрі шукатимуть легке вирішення цієї проблеми. І їм будуть викладати езотеричну науку, яка призначена для «вдосконалення характеру», або спортивні навички, для перемоги в змаганнях.

Що їм дійсно потрібно, так це навчитися фізично знищувати свого супротивника, рвати трахеї, розбивати черепа, ламати кістки. «Справжнє карате»: мало є шкіл, які справді розуміються на цьому, а ще менше – викладає. Але, знову ж таки, див. Пункт 1. Я навчався рукопашному бою з десяти років, і я не хотів би голіруч протистояти терористові з ножем.

5. Навчіться діяти на випередження

Надворі 2017. Невже ми вже забуваємо про те, що на Заході діє справжня соціально-релігійно-політична сила, яка прагне витіснити західну культуру силою і замінити своєю власною? Якщо кілька кремезних молодих хлопців, що ніби тільки-но висадилися з афганських човнів, прямують до вас з ножами в руках – чи варто витрачати час, на аналізування їхніх намірів?

Час діставати зброю і стріляти, поки кожен з них не лежатиме на землі, а не бігати або ховатися.

6. Будьте уважні

Жодна зброя і готовність до насилля не допоможуть вам, якщо ви куняєте в барі. Насамперед, залишайтеся пильними. Сядьте там, де ви бачитимете вихід, спиною в безпечному напрямку. Постійно озирайтеся і пильнуйте за тим, що відбувається навкруги. Не хочете так жити? Ну що ж, західні народи, ви мали подумати про це, перш ніж запрошувати культ смерті у свою країну або голосувати за дурнів, які це зробили. Ви живете у воєнні часи, і ви або заперечуєте це, або сподіваєтеся, що не станете жертвою джихадиста. Або ви заздалегідь готуєтесь до зустрічі з ворогом.

Ось і все. Немає жодних секретних методів, які б допомогли фізично слабкій і неозброєній людині захиститися від ножа.

Потрібні насилля і зброя.

Саме в такому переліку.

* * *

Ця стаття була опублікована в червні цього року відразу після того, як терористи з ножами, які вони придбали у звичайному супермаркеті, атакували людей в Лондоні. Загинуло 7 і було поранено 48 осіб, з них чотири офіцери поліції.

А нещодавно озброєний ножем псих порізав і взяв у заручники кількох людей у Львівській лікарні. Все ще вважаєте, що заборона на короткоствольну зброю захистить громадян України від масових убивств? А ще можна згадати туристів в Єгипті, яких на днях зарізали терористи. Сприймайте цю статтю, як настанову для себе. Можливо, наступним на шляху озброєного виродка опинитеся саме Ви...

1,0 1 -1 15
Коментарів (12)

  • 09.08.2017 12:33
    #
    - 15 +

    У каціопів є дуже влучна приказка: "Поки гром не грянет, мужик не перекрестится". У більшості людей в світі ця приказка е характеристикою їхнього стилю життя. Держава свідомо підводить людей під світогляд пасивної жуйної тварини - адже покірну вівцю легше стригти.

    • 09.08.2017 16:45
      #
      - 8 +

      Неа, не доходит до многих.
      Их будет больше волновать впрос отчего нож или пистолет у преступника/терориста не забрали.

  • 10.08.2017 09:23
    #
    - 4 +

    Гарна стаття, вона нагадує всім нам про постіну готовність до самозахисту, захисту своєї родини, майна та оточуючих. Як на мене переважна більшість - саме покурні вівці, що не здатні до супротиву. Тому варто розраховувати тільки на самих себе.

  • 10.08.2017 13:18
    #
    - 1 +

    хорошая статья

  • 10.08.2017 21:16
    #
    - 6 +

    Хорошая статья, вставлю несколько высказываний из своей методички. Настоящий боец всегда бьет первым. Кто бьет первым, бьет дважды. Если вы не сбили противника с ног первым ударом, второй вы можете не успеть нанести помните это. Бить надо со всей силой, что бы нанести противнику максимальный урон. Человек нарушивший ваши права автоматически лишился и своих, у него осталось одно право сдохнуть.
    . Любое оружие – это неоспоримое преимущество перед невооруженным противником. При этом оружие должно обладать тремя основными качествами; увеличивать силу, расширять зону досягаемости, и быть простым в обращении. Самое лучшее оружие то которое при тебе, какой прок в вашем большом ноже если он лежит в столе, а не при вас.
    Самооборона это не соревнования, здесь главное не победить, здесь главное выжить, поэтому нет ничего зазорного в том, что бы быстро убежать. . Если есть выбор — драться или убежать, без колебаний выбирайте второй вариант, даже если вы опытный боец. Бой уместен лишь тогда, когда в самом деле нет иного выхода.
    Помните, побеждает не физически сильный боец, а тот, чья психологическая установка «круче», но если вы боитесь, никакая техника вам не поможет.

  • Гарна стаття , але більшість людей її або не прочитають , або не зрозуміють , не зроблять правильних висновків , нажаль! Бо-вівці...(((

  • 11.08.2017 23:32
    #
    - 2 +

    Замечательная статья! Похоже, что на Британском Королевстве можно ставить жирный крест...
    Некогда, ведущей отраслью Туманного Альбиона было овцеводство, и, как мне кажется, столетия, проведённые в плотном общении с овечками, не пошло овцеводам впрок! Постепенно они сами переродились в стадо овец, безнадёжно больное полит толерастией, хоплофобией, веганством, асексизмом и прочими перверсиями, не совместимыми с жизнью...

    • Как представлю, что США могли бы быть такими же, аж страшно становится... Слава Богу, США стала не только самостоятельной, но и самой популярной, развитой и мощной страной в мире, с вооруженным и свободолюбивым народом...

      • 13.08.2017 14:04
        #
        - 3 +

        Это пока, США являются форпостом личных свобод, возможных, именно благодаря оружию. Жаль не помню имени и фамилии "законодателя мод" и "великого гуру" от экономики, так он, в одном из своих интервью прямо заявил:- "Пора сворачивать социальные стандарты, как слишком обременительные для экономики". Но, попробуйте-ка урезать соцпакет, в до зубов вооружённой стране. Вот и покатилась по миру эпидемия хоплофобии, запущенная продажными властями... Сумеют ли американцы отделить зёрна от плевел и отразить атаки хоплофобов, бьющих по их человеческим эмоциям? Надеюсь, что - да. Иначе, дело - труба...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати