Дискусія про короткоствольну зброю для українців вкрай шкідлива - радник Авакова

| Політики та зброя, Легалізація КНЗ | Автор: Web admin

Иван ВарченкоИван Варченко

Легалізація короткоствольної вогнепальної зброї в Україні буде небезпечною. Таку думку висловив радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко в ефірі "112 Україна".

"Будь-яка дискусія про короткоствольну вогнепальну зброю, яка виходить із засадничого положення, що ми повинні її мати для того, щоб захищати свої інтереси на вулицях, - ця дискусія вкрай шкідлива, непотрібна і більше злочинна по відношенню до українського народу. Тому що насправді випадків, коли потрібно застосовувати зброю, 0,01 відсоток серед тих конфліктів, які відбуваються на вулицях... Будь-яка ситуація, яку не розв'язують відразу словами, може за собою тягнути використання зброї. І бачимо безліч підтверджень цьому. Коли на базарах якісь конфлікти, хто і кому на ногу в транспорті наступив, хто кого випередив автомобілем - завершуються тим, що люди починають стріляти один в одного", - зазначив Варченко.

Дивитися з 7:25.

Иван Варченко, советник министра внутренних дел Украины, - гость "112 Украина", 20.08.2017

Він пояснив, що для надання українцям дозволу на короткоствольну зброю необхідно прибрати корупцію у лікарнях. Це унеможливить купівлю довідок психічно хворим людям.

"Як варіант розглядаємо поетапне введення можливості отримання вогнепальної зброї громадянами України за умов, коли певна частина державної системи може гарантувати, що ця людина психологічно та інтелектуально здорова", - сказав Варченко.

Нагадаємо, що 2015-го петиція про право громадян України на захист на сайті президента першою зібрала необхідних 25 тис. підписів. Петра Порошенка закликали законодавчо врегулювати право громадян України на володіння вогнепальною зброєю.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 1201 , Коментарів: 24 - -1 +
Коментарів (24)

  • 20.08.2017 16:44
    #
    - 11 +

    Настільки стандартний список кліше щодо українців, їх кровожерливості. Взагалі диву даєшся, що люди без азів логічного мислення попадають на державні посади.

    • 20.08.2017 20:45
      #
      - 10 +

      Відсутність логічного мислення - обов'язкова умова при прийнятті на державну посаду. А для МВС - ще-й повне незнання Конституції і , бажано, відсутність юридичної освіти.

  • А как же наградняки раздают без гарантий госситемы? Или они там все априори здоровые и умные? Глядя, например, на пашинского, есть глубокие сомнения.
    Все эти передергивания и манипуляции уже не то, что раздражают - порядком драконят.

  • 20.08.2017 17:13
    #
    - 5 +

    "Тому що насправді випадків, коли потрібно застосовувати зброю, 0,01 відсоток серед тих конфліктів, які відбуваються на вулицях..." Чи я правильно розумію, що за данними цього пана у нас лише 0,01% пограбувань, згвалтування, вбивств/замахів та інших суспільно небезпечних діянь від загальної кількості кримінальних правопорушень? Якщо це так, то ми #1 у світі по безпеці життя!

    • 21.08.2017 11:51
      #
      - 4 +

      Просто в извращенном мусорском мозгу ты лучше должен дать себя избить, ограбить группе народу, чем достать пистолет и защитить себя. С таким подходом, наверное, действительно, будет 0.01%.

  • 20.08.2017 17:21
    #
    - 8 +

    Кожен хоплофоб, як і прихильник озброєного захисту має ряд доводів які, з їхньої думки, підтверджують правоту їхньої позиції. Але усе-таки існує велика різниця - у перших, на відміну від других є докази, тобто аргументи мають під собою основу. А от у хоплофобів із доказовою базою якось не склалося, хоча здавалося що саме "аваколизи", як державні посадовці, повинні перш за все керуватися не своєю хворою уявою (яка, до речі, витікає саме поведінкової матриці притаманної нашим правопохоронцям), а підходити з боку хоча б статистичних напрацювань здобутих іншими державами. Та от "біда" - таких доказів немає!
    А без доказів, усі ці хоплофобські тези виглядають неначебто пророкуванням напівп'яної ворожки, яка хоче налякати свого клієнта, щоб здерти з нього побільше грошенят.

    • 20.08.2017 17:33
      #
      - 12 +

      P.S. Дослухав до кінця тези пана Варченка - якщо коротко, то Аваков підібрав собі радника не просто з дешевих популістів, але й з рідкісних самовпевнених дурнів.
      Дивлячись на таких "радників" розумієш чому так незадовільно працює система МВС на чолі із "дьяволом во плоти". Це просто істоти з іншого виміру. )))

  • 20.08.2017 17:48
    #
    - 5 +

    Ну , что очередной гуру от мэвэдэ , который знает , что нужно и чего не нужно украинцам ( тороча про конфликты на базарах , автодорогах и пр. х.йню ), глядя на таких советников понимаешь как они далеки от действительности ( существенное до 25% снижение преступности ) . На мой взгляд однозначную оценку этому " советнику " дал сам ведущий со 100 % соответствием ( см. на 13 минуте , 26 секунде ).

  • 20.08.2017 19:33
    #
    - 5 +

    Очередная шавка из своры Авакова старательно отрабатывает свою косточку. Лизать пятки, и подвывать хозяину - их основное предназначение. Ну и, заодно, служить козлами отпущения, в случае "запала". Скорее всего, схема с "наградняками", осуществляется через них, чтобы "хозяин", мог с гордостью вещать: - "Ці руки - нічого не брали!"
    Помните автора этих заявлений? Да, действительно - не брали... И - зачем?!!! Если для этого - существуют, специально назначенные люди? (Подтверждений этого факта, в сети - более, чем достаточно! И, что самое интересное: - Обогащались (и обогащаются), с помощью всевозможных "схем" одни, а, крайний, независимо от истинного положения вещей, непременно - Юля!)

    • Пане Генадій не ображайте собак,президент закон підписав про жорстоке поводження скоро і ображать не можна буде песиків,а якщо без жартів сильна психічно і фізично собака,особисто 12 років тримаю САО,хіба в дитинстві буде путаться під ногами і лизать руки, виростає він життя покладе за господаря і сімью, а не буде подачки випрошувать та скавчать,точний опис для всіх цих холуїв буде шакал Табаки біля тигра Шерхана,хоча авакяну до Шерхана як до неба рачки.

      • 21.08.2017 19:57
        #
        - 2 +

        Ну, под "шавками"я ,собственно, и подразумевал нечто табакиобразное, а не собак. У самого были 2 колли (сначала один, затем - другой), прожившие, в общей сложности около 30 лет. Был и шпиц, и чихуахуа, и несколько котов...Так что, если и оскорбил когда, какую либо животину, сравнением с человекообразными, то - не нарочно...

  • 20.08.2017 20:41
    #
    - 7 +

    Ше один мудак з обойми авакяна

  • Що означає "ліквідували п"ятьох людей"? Наглухо?

  • Знову "перли" від МВС!

  • 20.08.2017 21:15
    #
    - 8 +



    ... строят касту избранных
    ... Янукович, тоже думал, что будет вечный.

  • А скіль кино наголодних стволов у Варченка?

  • Перепрошую за безграмотність. Я мав на увазі: Скільки разів Варченка нагороджено пістолетом.

  • 21.08.2017 10:27
    #
    - 5 +

    Чому журналісти не запитали чи є у нього нарізний пістолет? Якщо є, чому він вважає, що йому можна а іншим ні? Жах ціє ситуації в тому, що народ добровільно привів до влади абсолютне бидло, яке під крики "Слава майдану" робить з нас рабів. Вибір є завжди і для нас він один; або ми їх або вони нас.

  • 21.08.2017 19:39
    #
    - 2 +

    Приблизно 8:30 "..Необмежене володіння зброєю можливо тільки в тих державах, що не поважають себе..."
    Тобто Україна себе не поважає, бо законодавства, що обмежує обіг зброї в нас нема.
    Чувак навіть в рідному 622 наказі не шарить - за його думкою треба бути мисливцем або спортсменом щоб зброю отримати :( Та й інших перлів вистачає...

  • 22.08.2017 12:46
    #
    - 0 +

    Мне вот интерестно а владение например более 3-х лет длинноствольнім оржием или спецсредством - можно оценивать как гарантию адекватности человека?

  • 22.08.2017 12:49
    #
    - 1 +

    (они уже готовы расширить списки). Только на этот результат ушло 3 года. Где главные вопросы : " Почему жизнь ,к примеру, дальнобойщика идущего с рейса домой или врача,который идет домой после операции в 2 часа ночи менее ценная жизни корреспондента или депутата"?

    • 28.08.2017 23:12
      #
      - 1 +

      Потому что никто не читал Конституцию, где написано что у всех равные права.

  • 28.08.2017 23:11
    #
    - 1 +

    Видели Илью Киву? Его можно признать психологично и интеллектуально здоровым? А этого олигофрена аваков наградил короткостволом дважды.

    • 01.09.2017 00:01
      #
      - 0 +

      Да-а-а уж!... Типаж - ещё тот! Типичный аваковский "титушка", готовый загрызть любого, на кого "благодетель" укажет...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати