Власник зброї не став застосовувати свій 45 калібр, коли його впритул обстріляли з пневматики

| Кримінал | Автор: Web admin
По-русски In English

Страйкбольний пістолетСтрайкбольний пістолет

На мешканця міста Лутц, штат Флорида, Камерона Мохамеда здійснив напад чоловік озброєний так званим страйкбольним пістолетом.

2-го січня Камерон та його дівчина йшли до свого автомобіля, що стояв на парковці біля магазину Wal-Mart. До них причепився якийсь нервовий молодик.

Незнайомець поцікавився, чи бодай Камерон не мусульманин. Почувши негативну відповідь, він ще більше розійшовся, і почав грубо ображати арабів, мусульман і білих американок, що крутять з ними шури-мури. Мохамед ввічливо порекомендував незнайомцю слідкувати за своїми словами. Тоді хлопець вихопив свою пневматику і почав стріляти в Камерона.

«Він стояв дуже близько. Щиро кажучи, я не очікував, що він вистрілить. Було темно і я відразу не зрозумів, яка саме зброя у нього в руках. Щось вдарило мене в обличчя, потім в шию, в груди. Та я лишився живим. Тоді я збагнув, що він стріляє не з бойової зброї ...

За ті секунди в голові промайнуло безліч думок. І про те, як він ображав мусульман, і скільки люті було в цій людині, і про те, яке прізвище я маю. Все це разом, мабуть, і не дало мені відповісти пострілом на постріл. А в мене ж був револьвер калібру .45. І він був заряджений! Я придбав його абсолютно легально, і в мене є дозвіл на приховане носіння зброї...

Розумієте, я просто не зміг його дістати. Не зміг знести цьому хлопцю голову. Я не маю права вирішувати долю цієї людини. Сподіваюся, що мій вчинок змусить його подивитися на власне життя по-іншому», – сказав Мохамед репортерові газети The Tampa Bay Times.

Двома днями пізніше прихильника страйкболу і ненависника мусульман заарештували в його власній оселі. Випадок на парковці зняли камери зовнішнього спостереження магазину. Запис показали по місцевих телеканалах. Кілька людей повідомили поліцію, що впізнали в нападнику 25-річного Деніела Квіннелла.

Деніел КвіннеллДеніел Квіннелл

Однією з них була його рідна мати. Жінка зізналася поліцейським, що не відразу на це зважилася. Але потім зрозуміла, що її син може завдати шкоди ще багатьом людям. Квіннелл виявився старим знайомим правоохоронців. Починаючи з 2006 року, його 10 разів заарештовували за різні дрібні злочини. Одного разу він погрожував помічникам шерифа, що буцімто вб’є їх, як тільки-но вийде на волю.

В інший раз запевняв, що його круті приятелі переб’ють всю поліцію за те, що його заарештували. Коли Квіннеллу розповіли, що Камерон, в якого він вистрілив 20 разів з пневматики, народився в Тампі і є щирим католиком, то він лише буркнув у відповідь: «Яка різниця! Все одно він араб!»

Дві кулі з 20-тьох, що потрапили в Мохамеда, засіли глибоко під шкірою. Одна поцілила в лоб над лівим оком. Камерон, як кажуть лікарі, міг серйозно постраждати, якщо б куля влучила прямісінько в око. А так йому знадобилась невелика операція з їх вилучення.

Місцеві газети вважають, що Мохамед показав дивовижну витримку. Його вчинок – не боягузтво, а усвідомлення наслідків, до яких могла б призвести його озброєна відсіч.

Man Shot in Face 20 times with Pellet Gun, Pasco Hate Crime in Walmart Parking Lot (Caught on Tape

1,0 1 -1 2
Коментарів (16)

  • 09.01.2013 00:04
    #
    - 0 +

    Молодец араб! Носить револьвер калибра .45 скрыто - уже подвиг)
    Спасибо что никому не показал его - вот дворникам было бы работы)

  • 09.01.2013 03:18
    #
    - 0 +

    Какое же западло иметь фамилию Мохаммад и не быть арабом и даже не мусульманином. Это как православный белокурый белорус по фамилии Рабинович.

    • 09.01.2013 10:12
      #
      - 0 +

      А це в нього в паспорті/водійських_правах написано, що він "не араб і не мусульманин"? На відео потерпілого показали?

      • 09.01.2013 12:03
        #
        - 0 +

        А статью Ви читали Ярослав ?

        • 09.01.2013 12:29
          #
          - 0 +

          Так, читав.

          • 09.01.2013 12:55
            #
            - 0 +

            Ну так там вказано що він ревностний католик з Флоріди.

            • 09.01.2013 13:05
              #
              - 1 +

              мені згадався старий анекдот.. де били по морді, а не по паспорту..

              а взагалі, вчинив виважено і розумно. Мало того що завалив би хворого (а здоровим його точно не звеш з таким послужним списком), так ще і спровокував би масову істерію на кшталт "озброєні араби вже атакували США"... "заборонити носити зброю" (адже в нього зареєстрований револьвер)..

  • 09.01.2013 15:30
    #
    - 0 +

    Таке враження, Камерон Мохамед надто захопився ідеями Левка Дебелого.

  • 10.01.2013 09:54
    #
    - 0 +

    Вот еще один неадекват вместо того, чтоб клеить конрверты, гуляет по улицам с оружием (такой пукалки вполне достаточно, чтоб ограбить, или сделать инвалидом). А Махмуд этот видно, что католик. Был бы муслим - применил бы свой 45й уже после первых матюков в свой адрес.

  • 10.01.2013 14:34
    #
    - 1 +

    Хочби достав зброю, стрельнув під ноги йому разок.
    Перший постріл собі в голову пропустив, оце так прикол. Здається пульки розривні у пневмата були.
    При розмові з с неадекватами вже треба було руку на зброї тримати і стежити за рухами вилупка. А він собі йшов на розслабоні і так повезло що у того психа пневматика була.

    Більший псих тут власник зброї, маючи зброю вів себе як неадекват. Вступив в перепалку з неадекватної поведінки людиною, почав відповідати на на його неадекватні запитання, на які відповідати не слід. Втратив контроль над ситуацією, не використав зброю яка в нього і була для такого випадку. Наразив на небезпеку свою дівчину.

    Цей конфлікт можна було вирішити на місці вихопивши зброю, хто буде спорити з озброєни негром в темній підворотній. Той псих відступив би, знаючи що в нього пневмат.

  • 10.01.2013 14:38
    #
    - 2 +

    А якби той псих не став стріляти а поставив би на коліна того власника зброї, пограбував би забрав би ствол, та ще й пальнув би в нього і його дівчину з його ж ствола. Отак і потрапляє зброя до від неадекватів до ще більших неадекватів.

    • 13.01.2013 19:36
      #
      - 2 +

      ultra posse nemo obligatur. Цивільна людина, навіть чоловік, навіть зі зброєю, не мусить бути героєм. Я згоден, Махмуд повівся як боягуз. Або радше просто тормоз. Але це не робить його психом та злочинцем. Просто не всім насправді та зброя потрібна, як не кожен здатен водити авто, наприклад. Але, знову ж таки, це не робить людину психом та злочинцем. Життя показує, що всі ми їмо м'ясо, але далеко не кожен може зарізати курку.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати