Mag Charger: универсальный лоадер для пистолетных магазинов

| Аксессуары | Автор: Web admin
Українською

Mag Charger: универсальный лоадер для пистолетных магазиновMag Charger: универсальный лоадер для пистолетных магазинов

Американский бренд Caldwell Shooting Supplies давно занимается выпуском лоадеров для магазинов. До недавнего времени производитель специализировался только на магазинах для винтовок AR-15 и АК, но теперь очередь дошла и до пистолетов.

Лоадер совместим с одно- и двухрядными магазинамиЛоадер совместим с одно- и двухрядными магазинами

Mag Charger Universal Pistol Loader – это универсальный лоадер для пистолетных магазинов, который совместим с шестью популярными патронами – .380 ACP, 9 мм, 10 мм, .40 S&W, .45 ACP и .357 SIG.

Caldwell Mag Charger Universal Pistol Loader

Основные характеристики лоадераОсновные характеристики лоадера

Лоадер выполнен из прочного и легкого поликарбоната, способного выдержать годы эксплуатацииЛоадер выполнен из прочного и легкого поликарбоната, способного выдержать годы эксплуатации

Как только регулировочные шайбы настроены на нужную ширину, а магазин вставлен и зафиксированКак только регулировочные шайбы настроены на нужную ширину, а магазин вставлен и зафиксирован

Патроны по одному вставляются в окно и снаряжаются в магазин нажатием на рукоятьПатроны по одному вставляются в окно и снаряжаются в магазин нажатием на рукоять

Лоадер очень прост в обращении: у него есть гнездо для магазина, который вставляется вверх ногами, после чего нужно отрегулировать ширину регулировочных шайб для нужного типа магазина. После этого магазин фиксируется при помощи зажима, а патроны один за одним снаряжаются в магазин нажатием на алюминиевую рукоять.

Снаряжение магазина при помощи лоадера Mag Charger Universal Pistol Loader вдвое легче и быстрее, чем вручную.Снаряжение магазина при помощи лоадера Mag Charger Universal Pistol Loader вдвое легче и быстрее, чем вручную.

Mag ChargerMag Charger

MSRP: $47,99

1,0 1 -1 1
Комментариев (4)

  • 21.09.2017 16:38
    #
    - 2 +

    Чудова річ, окрім одного - затискувач варто було б зробити важільний, а не гвинтовий.
    Нам би таку вартість набоїв як "у них" то я б їх до магазину чим завгодно б споряджав, хоч ногами. :-)

    • Пане Юрій спробуйте Глоковський чи Беретовський магазин до повного спорядити, останні заряди входять важкувато я вже не кажу про"рашен пістоль" як каже їхня спецура в ГШ 18 та Бердиш останній патрон не кожен вставить.

      • 21.09.2017 23:08
        #
        - 2 +

        Спробуйте 5,56х45 тридцятим загнати у магазин, деякі американці навіть навмисно споряджають їх по 29. Але якщо б вони раптом би стали продаватися за нормальною ціною, то я б їх заряджав виключно по 30 і тільки б тішився без усяких допоміжних пристроїв. )))

        • Обов"язково скористаюсь Вашою порадою при найближчій нагоді,хоча думаю це не складніше ніж в Ак74 пів року в "учебці" штатним був АКМ по одному заряжать -розряжать задовбувало в частині вже АК74 патрони були в планках і через радянський "спедлодер" споряжався магазин за секунди (за два роки строкової маю більше 380 нарядів зі зброєю, ну не любив я кухнонні хоча звичайно бували й вони) американці да й не тільки вони люблять комфорт і цінують свій час тому й виробляють купу на наш перший погляд не потрібних приспособ і тількі потім до нас доходить ,що в цьому і сутність "збройової культури".Про ціну на патрони важко не погодиться з Вами пане Юрій, навіть на 12 калібрі різниця між покупним і самокрутом в 3-4 рази дешевше про нарізні, які можуть коштувать від кількох десятків до сотень гривень і все тому що нема ринку зброі тобто він вроді існує але зарегульований так що далеко не кожний бажаючий в нього зайде.


Пожалуйста, залогиньтесь что бы иметь возможность комментировать