Новий пістолет для жінок від EEA

| Жінки та зброя, Технології, Короткоствольна зброя | Автор: Web admin
По-русски

Новий пістолет для жінокНовий пістолет для жінок

Корпорація EEA на нещодавній виставці NASGW Expo представила свою нову модель пістолета для жінок.

Частиною маркетингу цієї зброї є не тільки нетрадиційне забарвлення, компанія звернула увагу на проблеми, з якими стикаються деякі жінки.

Найбільше складнощів у жінок викликає пересмикування кожуха-затвора. І хоча регулярні вправи мають допомогти подолати цю проблему, пістолет з менш тугою пружиною обов’язково сподобається жінкам.

У цих пістолетів буде полегшена зворотня пружина і пружина спускового гачка, що разом із більш важким бойком забезпечить надійну роботу автоматики. Ідея полягає у тому, щоб зробити зброю легшою у використання, і водночас надійною.

Можна сказати, що «сподобатися жінкам» – це і є головне призначення цього пістолета від EEA. Пістолет все ще перебуває у розробці, зовні він нагадує Tanfoglio Witness Polymer Compact, тільки без направляючої під стволом.

Новий пістолет для жінокНовий пістолет для жінок

Після того, як нова зброя отримає на виставці відгуки та побажання дистриб'юторів, то, скоріше за все, вже на найближчому SHOT SHOW 2014 буде представлено готовий продукт. Хоч багато-кому фіолетовий колір не сподобатися, тішить те, що EEA впроваджує новий стиль на ринку зброї.

Також були представлені моделі в синьому, фіолетовому і сірому кольорі, однак блискітки надають цій зброї унікального вигляду.

Хтось обов'язково скаже, що барвистість та блискітки – це все несерйозно, проте компанія DuraCoat заробляє непогані гроші на перетворенні зброї на щось схоже на HotRod зі знаменитого відеокліпу ZZ Top. У покупця має бути вибір.

На відео можна побачити інтерв'ю з Шерон Лейсі, яка представляє компанію EEA на виставці NASGW Expo 2014.

Нові кольори виглядають привабливо, і тішить, що в компанії вирішили зробити не просто стильну зброю, вони створюють її більш зручною у використанні для жінок. Якщо вони випустять цей пістолет ще й у кольорі хакі або у сіро-оливковому, то зможуть розраховувати і на покупців-чоловіків.

Gallery of Guns 2013 NASGW Sneak Peek: EAA New Products 2014

1,0 1 -1 3
Коментарів (4)

  • 11.11.2013 13:25
    #
    - 0 +

    Если бы подобное убожество выпустили в России - производителя закидали бы мокрыми тряпками.
    А тут нормалёк!
    В чем тут новация, если за КЗ нужно ухватываться все равно как в CZ? Неужели нет пистолей с высоким КЗ и неглубокой рамкой, которые можно было принять за основу?

    Если сделали рамку такого цвета - извольте и добавить фиолетовый элемент и на КЗ, например - сделать цветную мушку и точки на целике. Затраты копеечные, зато стилистика железобетонная.

    Ниче, пипл схавает. МаркЕтинг жо

    • 11.11.2013 13:56
      #
      - 1 +

      "Ниче, пипл схавает."
      У них "пипл" как раз и не "схавает",просто,если не понравится,не будут покупать.И всё.Конкуренция заставляет производителей крутиться,что идёт на пользу покупателю.

      • 11.11.2013 14:50
        #
        - 0 +

        Если конкуренция заставляет крутиться производителей в таких направлениях - это об избирательности "пипла" и свидетельствует.

  • 11.11.2013 21:10
    #
    - 1 +

    Нам бы их проблемы с продажами? У нас любые будут покупать если разрешат.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати