Що нового ми побачимо на SHOT Show 2014?

| Гвинтівки, Короткоствольна зброя, Амуніція та боєприпаси | Автор: Web admin
По-русски

DiamondbackDiamondback

До SHOT Show залишилося 2 тижня, і вже починають з’являтися деякі чутки про те, що саме можна буде побачити у Вегасі.

Ось список можливих новинок:

Повнорозмірний пістолет від Diamondback

Торік у Diamondback вже був повнорозмірний прототип з ударниковим УСМ, котрий незабаром мав піти в серію. Однак його так і не випустили, мабуть в Diamondback вирішили зосередитися на розробці поточних моделей.

Glock 42. Випуск цієї моделі був неминучим.

Подробиці про Glock 41 вже просочилися, а нещодавно виробник запустив рекламну кампанію, в якій є натяк на випуск нового субкомпактного пістолета. Багато хто чекає 9-мм пістолета з однорядним магазином на кшталт Ruger LCP .380 ACP.

Glock 42?   Glock 42?

Springfield Armory XD–S 40

Springfield Armory вже підсковзнулася на слизькому, коли відкликала лінійку XD–S. Наразі компанія виконує ремонт цих пістолетів, чим і спровокувала невдоволення серед покупців. На SHOT SHOW Springfield Armory може показати поточну лінійку, а як тільки компанія улагодить всі неприємності з відкликаною зброєю, то покажуть оновлений XD–S 40 на шоу NRA в квітні, але все це лише здогади.

XD-S pistol in .40 S&W XD-S pistol in .40 S&W

SIG Sauer чогось там

Хлопці з SIG готують новий продукт за сімома замками. Але один з представників компанії натякнув, що ця новинка приверне багато уваги. І це буде не просто оновлення існуючої моделі. Торік компанія показала нову лінійку пістолетів-кулеметів та глушників, так що тепер багато хто з нетерпінням чекають, що ж у новому році зможе привернути увагу покупців.

SIG Sauer SomethingSIG Sauer Something

FN AR–15

Напевно, вже запізно розпочинати випуск гвинтівки AR-15, однак вихід FN-USA на ринок цивільних AR-15 мало кого здивував. FN вже одного часу випускала гвинтівки M16 для корпусу морської піхоти США, і отримала контракт на гвинтівки M4 від армії США.  Досвід у них вже є, так що їм не буде важко випустити якісну гвинтівку AR-15.

FN 15 Rifles and Carbines for 2014FN 15 Rifles and Carbines for 2014

1,0 1 -1 4
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати