В Івано-Франківську винесли вирок офіцеру СБУ за стрілянину у пабі

| Силовые Структуры, Криминал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

Івано-Франківський міський суд визнав винним уродженця Улан-Уде, офіцера СБУ Олексія Ш. у грубому порушенні громадського порядку. За стрілянину у приміщенні пабу працівнику СБУ присудили 3 роки позбавлення волі, проте замінили реальний термін на 1,5 роки іспитового.

Як йдеться у вироку суду від 24 січня, інцидент трапився 10 вересня 2021 року в пабі Beer House на вул. Гната Хоткевича, 65, що працює на першому поверсі ЖК Red House II. Близько 17:30 50-річний офіцер СБУ Олексій Ш. спровокував конфлікт із офіціанткою, яка принесла йому пиво у пластиковому стакані.

У справу втрутилися експедитори, що привезли у заклад товар. Один з них побив працівника СБУ і виштовхав на вулицю. Повернувшись у приміщення, Олексій Ш. дістав травматичний пістолет ТМ ПМР 9-мм і вистрелив у свого кривдника. Отримавши легку травму, експедитор відібрав в офіцера СБУ зброю, а на місце події викликали поліцію.

У суді Олексій Ш. визнав свою вину, а потерпілий на засідання не з’явився. Розглянувши всі матеріали справи, суддя Олеся Зеленко призначила працівнику СБУ покарання у вигляді трьох років позбавлення волі. Від відбування призначеного судом покарання Олексія Ш. звільнили з випробувальним строком на 1,5 роки.

Також він має сплатити 2,4 тис. грн за проведення судових експертиз. На вирок може бути подана апеляція.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як покращити пневматичний пістолет для потреб самооборони. Ця слушна порада поширюється й на травматичну зброю.)

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11241,1 Просмотров: 114 - 0 +
Комментариев (0)

Пожалуйста, залогиньтесь что бы иметь возможность комментировать