SAI GR-22 та GR-9: сучасні гвинтівки для виживання

| Виживання, Гвинтівки | Автор: Web admin

GR-22 & GR-9 riflesGR-22 & GR-9 rifles

ArmaLite AR-7 – це чудова маленька гвинтівка для виживання, якщо ви розбились на своєму літаку і опинилися у лісі серед небезпечних тварин.

Сучасні варіації цієї гвинтівки продовжують зʼявлятися і сьогодні – а у данської компанії SAI є дві цікаві моделі під назвою GR-22 та GR-9. Як можна здогадатися, стріляють вони набоями .22 LR та 9 х 19 мм, відповідно.

Цікаві дані гвинтівки тим, що вони мають вбудований глушник. У моделі GR-22 глушник має карбоновий корпус, а у GR-9 – вільно вивішений ствол з глушником в алюмінієвому корпусі.

GR-22 & GR-9 riflesGR-22 & GR-9 rifles

Затвор можна назвати важільним – він приводиться в дію пістолетним руківʼям і має короткий хід. Стріляє гвинтівка з закритого затвору. Модель GR-9 має надрукований на 3Д-принтері металевий стабілізатор ствола, який зменшує вібрацію ствола та обмежує вібрацію кулі, завдяки чому швидкість польоту кулі більш оптимальна порівняно зі стандартними стволами.

Модель GR-9 живиться зі стандартного магазину Glock, а у GR-22 – власний магазин на 10 набоїв. Приклад регулюється по довжині та висоті гребеня.

Вартість у Європі складає $1,300 за модель GR-22 та $1,500 за GR-9.

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11241,1 Переглядів: 144 - 0 +
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати