7000 грн за пістолет Макарова та дві гранати

| Нелегальна зброя, Кримінал | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

39-річний запоріжанин намагався збути вогнепальну зброю та гранати на території міста. Правоохоронці затримали чоловіка на гарячому. За скоєний злочин йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Працівники Запорізького районного управління поліції отримали оперативну інформацію про те, що житель міста може бути причетний до продажу зброї та боєприпасів.

У межах кримінального провадження, відкритого за фактом злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України, оперативники та слідчі задокументували протиправну діяльність фігуранта.

Правопорушника затримали на гарячому - після того, як він отримав 7 000 гривень за незаконний збут двох гранат Ф-1, запалів УЗРГМ до них та пістолета Макарова.

Вилучену зброю та боєприпаси працівники поліції направили на експертизу до Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Під процесуальним керівництвом Вознесенівської окружної прокуратури міста Запоріжжя затриманому повідомлено про підозру. Наразі вирішується питання обрання щодо йому запобіжного заходу.

Поліцейські встановлюють походження зброї та боєприпасів, а також інші факти незаконного збуту, до яких може бути причетний фігурант. Досудове розслідування триває.

ЗатриманийЗатриманий

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати