На Сумщині п'яний солдат розстріляв чотирьох співслужбовців

| Силові структури, Кримінал | Автор: Web admin

Ілюстративне фотоІлюстративне фото

26-річний військовий Олег Атаманюк із Бовшева Бурштинської громади, загинув від вогнепального поранення у Сумській області, 14 квітня. Деталі смерті захисника розповів у соцмережі його брат Ігор Атаманюк.

За словами чоловіка, Олега та його побратимів розстріляв п’яний солдат, поки вони спали у військовій частині.

“Загинув мій брат старший солдат Олег Атаманюк та ще його троє побратимів, які були підло розстріляні, коли вони спали в частині, солдатом Єфименко Миколою Миколайовичем. З яким у них, напередодні був конфлікт, він був проросійський та неодноразово називав їх хохлами. Цей солдат був п’яний, на це йому відповів один із солдатів: якщо ми хохли, то чому ти з нами воюєш? Внаслідок чого була бійка, в нього забрали автомат, проте ніяких дій з ним командувач не зробив, на той момент конфлікт закінчився”, – написав він у Фейсбук.

Пізніше вночі цей п’яний солдат прокинувся, прийшов та розстріляв чотирьох військових, один з них дивом залишився живий. Олег і ще двоє хлопців померли.

Олег Атаманюк приїхав із-за кордону, коли почалася повномасштабна війна й одразу став на захист України.

“Чекаючи в травні народження сина так і не дочекався народження, не зможе взяти на руки свого сина! Як всі пишуть, що він загинув від вогнепального поранення, внаслідок чого отримав його - ніхто не пише і не напише. Справу хочуть зам'яти та не розголошувати, тому хочемо, щоб всі дізналися правду та допомогли покарати всіх, хто причетний”, – додає Ігор Атаманюк.

Скріншот з ФБСкріншот з ФБ

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

1,0 1 -1 2
Коментарів (2)

  • 18.04.2024 12:22
    #
    - 2 +

    Снова пьяный солдат(ещё и "сепар" при этом!) и снова стрельба...
    Когда ж вы уже понажираетесь вволю и сами себя перестреляете?!...
    Командира части, за терпимое отношение к пьянкам в части - разжаловать и посадить, лет эдак на 15 !...

    • 22.04.2024 13:14
      #
      - 0 +

      разом з командиром - зама по морально-психологічному забезпеченню. Ці зами дуже часто лише папірцями займаються, а солдати для ни- щось таке зайве(


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати