З поширенням бездозвільного носіння в США кількість убивств впала

| За кордоном | Автор: Web admin

Зараз вона не дуже задоволена владою штату ДжорджіяЗараз вона не дуже задоволена владою штату Джорджія

Багато хто в США передрікав сплеск кількості вбивств з прийняттям законів про бездозвільне носіння зброї. Особливо голосно кричали про Флориду, малюючи апокаліптичні картини, де люди будуть вбивати людей просто так. Але цього не сталося.

Насправді, після прийняття бездозвільного носіння зброї, кількість вбивств у тій же Флориді впала. Цього року, завдяки 29 штатам, у яких дозволене бездозвільне носіння зброї, кількість вбивств по країні впала на 19%.

Більше того, 24 штати дозволяють приховане носіння зброї на території своїх урядових будівель, а 14 штатах відвідувачі оглядових галерей законодавчих палат можуть носити заряджену довгоствольну зброю.

Але представники хоплофобських організацій на кшталт «Moms Demand Action» ніколи не приймуть реальність. Натомість вони апелюють до страху та емоцій.

«Це чорний день для Флориди. Наші діти та громади будуть у меншій безпеці, тому що губернатор ДеСантіс засів у кишені збройового лобі. Ми знаємо, що закони про бездозвільне носіння призводять до зростання насильства із застосуванням зброї. Ми притягнемо губернатора ДеСантіса до відповідальності за його кричущі дії», - заявила рік тому представниця організації «Giffords» Деббі Мюкарсель-Пауелл.

 У 236 містах США кількість вбивств цьогоріч впала на 19% У 236 містах США кількість вбивств цьогоріч впала на 19%

«Голосування проходить лише через кілька днів після масового розстрілу в школі «Ковенант» у Нешвіллі, штат Теннессі, де троє дітей і троє дорослих були застрелені. Нещодавнє опитування показало, що 77% жителів Флориди виступають проти бездозвільного носіння зброї, яке дозволяє людям носити заряджену зброю в громадських місцях без дозволу, перевірки кримінальної історії або навчань з безпеки», - йшлося у заяві «Everytown for Gun Safety».

Тобто, якщо уряд не зміг захистити школярів від трансгендерного дегенерата, всі повинні відмовитися від права на самозахист? І довіритися державі, що вона забезпечить всім безпеку?

Озброєне суспільство - ввічливе суспільство. На відміну Каліфорнії з її утопічними мареннями про контроль над зброєю, у Флориді хороші хлопці можуть носити зброю, і вміють стріляти у відповідь.

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11257,2 Переглядів: 119 , Коментарів: 2 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (2)

  • 19.05.2024 13:50
    #
    - 0 +

    Вот, курица безмозглая! Чего стоит её заявление:-" Ми знаємо, що закони про бездозвільне носіння призводять до зростання насильства із застосуванням зброї." Сразу возникает закономерные вопросы:- "Откуда вы это знаете?! Приведите, пожалуйста, конкретные цифры, доказывающие вашу правоту! ".... Обычная "логика" дебила, в корне не способного к какому-либо анализу, основанная на "железном" постулате:-"Если оружием можно убить человека, то - это безусловное зло!"...И эти овцы, просто не способны додуматься до простых истин, что человек - лишь один из многих объектов для возможного убийства, причём, один из самых слабых на рану! Пусть вспомнит знаменитую(И не столь уж давнюю!) историю о "Призраке" и "Тьме", к тому же, довольно неплохо воссозданную Голливудом и Майклом Дугласом с прочими актёрами!...В тех же "Штатах", к стати, ежегодно гибнет немало американцев, подвергшихся нападению диких животных, и не только гризли, барибалов, пум, волков, росомах и прочих хищников, но и от нападения "мирных и травоядных няшек" типа белохвостого оленя!....Не желала бы эта кретинка, чтобы её внучатами "закусил" какой-нибудь из барибалов, довольно часто забирающихся в сельские дома?!...А случись такое, какую бы "вонь" она подняла бы, дескать:- "В стране полно оружия и патронов, а бедных "кровинушек" - никто не защитил!"....Короче, с ней всё ясно:-"Homo Elementaricus-Bezmozgulus !"...ИМХО

  • 23.05.2024 11:33
    #
    - 0 +

    P.S. А, вот, цифры на графике - наглядно опровергают голословные утверждения этих "обеспокоенных мамочек" и прочей, им подобной "шушеры"!...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати