Більше зброї - менше злочинів

| Самооборона, Кримінал, Факти, статистика та аналітика | Автор: Web admin
По-русски

Зброярський магазинЗброярський магазин

ФБР опублікувало доповідь, в якій повідомляється про зменшення кількості жорстоких злочинів через збільшення продажів зброї.

Згідно з попередньою оцінкою, кількість жорстоких правопорушень за друге півріччя 2013 року, порівняно з тим самим періодом 2012 року, зменшилося.

До складу цих правопорушень входять вбивство, звичайне умисне вбивство, зґвалтування, напад при обтяжувальних обставин та пограбування.

Зокрема, кількість вбивств зменшилася на 6,9%, зґвалтувань – на 10,6%, нападів при обтяжувальних обставин – на 6,6%, пограбувань – на 1,8%.

Разом з тим суттєво збільшилась кількість перевірок біографічних даних під час купівлі зброї. Протягом 2013 було виконано 21093273 перевірок. Для порівняння, в 2012 році їх було 19592393.

Коментарів (3)

  • 23.02.2014 20:46
    #
    - 2 +

    Количество преступлений зависит не только от количества оружия у населения . В Сомали и Афганистане оружия у людей полно . Разве можно говорить о том , что в этих странах мало преступлений ? Но то , что простые законопослушные граждане должны иметь право на самозащиту с оружием даже не обсуждается !!!!!!!

    • 07.03.2014 20:28
      #
      - -2 +

      ) В этих странах гражданская война, там всем на все по.... там даже нету правохратильных органов власти, там как в среднии века с мечем надо спать. А нас есть МВД. Ты хочешь жить как в Сомали или в Афганистане и курить марихуану)?

      • Ну да мвд у вас чудове, чуть що одразу в автозаки і суд. І навіщо ви зареєструвались тут. якщо не підтримуєте ініціатив володіння зброєю?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати