929 Performance Center – 9мм револьвер подвійної дії від Джеррі Мікулека

| Змагання, Короткоствольна зброя | Автор: Web admin
По-русски In English

Smith & Wesson M-929Smith & Wesson M-929

Performance Center Smith&Wesson – одна з кращих у світі лабораторій з розробки зброї – звернулася за допомогою до легендарного чемпіона Джеррі Мікулека, щоб створити 8-зарядний 9мм револьвер з подовженим стволом для спортивної стрільби.

Так і з'явився револьвер Smith&Wesson 929 Performance Center "Jerry Miculek Signature Model" (Модель із підписом Джеррі Мікулека), який цього року презентували на виставці "IWA&OutdoorClassics" в Нюрнберзі.

Револьвер Smith&Wesson 929 Performance Center використовує набої 9x19мм Parabellum. Його оснащено 165 мм стволом, при загальній довжині зброї 311 мм. Завдяки рамці з нержавіючої сталі та барабану з титанового сплаву вдалося зменшити вагу револьвера.

До інших характерних ознак нового 929 "Jerry Miculek Signature Model" можна віднести дробеструйну обробку (скляними кульками), знімний компенсатор, хромований спускний гачок з регулятором довжини ходу, вирізи на барабані для мункліпів, підпис Джеррі Мікулека, хромований курок та ергономічні синтетичні щічки на руків’ї.

Механізми цього револьвера майстри Performance Center тюнінгували вручну, що забезпечує для зброї унікальні характеристики спуску, як у режимі одинарної, так і подвійної дії.

Smith & Wesson M-929Smith & Wesson M-929

1,0 1 -1 1
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати