Збройне пограбування біля ресторану, який нещодавно оголосили «зоною вільною від зброї»

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Збройне пограбування біля ресторану, який нещодавно оголосили «зоною вільною від зброї»Збройне пограбування біля ресторану, який нещодавно оголосили «зоною вільною від зброї»

Власники мережі американських ресторанів швидкого харчування «Jack in the Box» погодилися розмістити на дверях свого закладу попереджувальний знак, що означає «зону без зброї».

У заяві менеджменту мовиться, що відвідувачі почувають себе некомфортно, коли обідають серед людей, котрі можуть приховано або відкрито носити зброю.

У своєму зверненні представники мережі попросили клієнтів, окрім співробітників правоохоронних органів, не брати із собою зброю під час перебування у ресторанах мережі.

Раніше таке саме рішення прийняли і власники мереж ресторанів швидкого харчування «Starbucks».

Результат не примусив себе довго чекати. Всього через 9 днів після розміщення наклейок «зона без зброї», було вчинено спробу збройного пограбування в ресторані мережі «Jack in the Box».

Злочинець кілька разів вистрілив в одного з відвідувачів, котрий вийшов з ресторану, і зник з місця події. Потерпілому було на місці надано необхідну допомогу.

На думку багатьох клієнтів, розміщення таких наклейок робить заклад потенційною мішенню для збройного пограбування. Злочинці можуть бути впевнені, що вони на зустрінуть збройного опору.

«Відвідуючи ваші закладу без зброї, ми не відчуваємо себе в безпеці. Злочинців та неадекватів ваші знаки не зупинять. Тому ми змушені піти від вас» – написав один з постійних клієнтів.

Мережа стейкхаусів «T- Bonz» стала однією з перших, хто прислухався до голосу своїх клієнтів.

На своїй сторінці в Facebook адміністрація ресторанів визнала недоцільність цієї затії, знявши антизбройові наклейки і розіславши розгніваним клієнтам запрошення «в їхній улюблений ресторан, що зберіг дух Америки та поважає Ваші права».

1,0 1 -1 4
Коментарів (2)

  • 25.05.2014 10:11
    #
    - 5 +

    Жду когда хоть один ресторан или ганделык будет запрещать приходить со своим оружием, и я обязательно к ним не пойду!!

  • 25.05.2014 20:26
    #
    - 3 +

    "посетители чувствуют себя не комфортно, когда принимают пищу среди людей, которые могут скрыто или открыто носить оружие"
    Теперь им наверное стало комфортней, по крайней мере тому с дырками от пуль.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати