Україна готова дати змогу диверсантам скласти зброю і піти

| Силові структури, Тероризм | Автор: Web admin
По-русски

Україна готова дати змогу диверсантам скласти зброю і пітиУкраїна готова дати змогу диверсантам скласти зброю і піти

Україна готова дати можливість російським диверсантам скласти зброю і залишити територію.

Про це заявив секретар РНБО Андрій Парубій на брифінгу після засідання увечері в Києві в понеділок.

"Ми наголошуємо як держава, що наша мета - не війна, наша мета – мир", - зазначив він.

Ми виступаємо за те, щоб бойовики, російські диверсанти самостійно склали зброю, щоб вони змогли залишити територію України, й на тих територіях, де сьогодні відбувається дестабілізація і сутички, ми змогли якнайшвидше підтримати наших громадян для реабілітації після того страшного потрясіння, яке принесли в нашу державу бойовики, котрі прийшли ззовні, й екстремістські групи, які діють на території України", - сказав він.

Парубій наголосив, що мирний план має бути втілений як можливість для членів незаконних озброєних формувань скласти зброю.

"Очевидно, на певному етапі проведення нашої операції буде запропоновано такий варіант... і буде надано чітко визначений термін на виконання цього плану", - наголосив він.

На уточнювальне запитання, про які терміни йдеться, секретар РНБО зазначив, що "йдеться про період від п’яти до семи днів".

"Це період нетривалий", - резюмував Парубій і додав, що про конкретні терміни повідомить президент України Петро Порошенко.

За словами секретаря РНБО, ця ініціатива влади України є гуманітарною місією, яка дасть змогу уникнути жертв серед мирного населення.

Коментарів (6)

  • 17.06.2014 13:43
    #
    - 5 +

    Чудово розумію, що під час ведення бойових дій владу не критикують. Але такі заяви вже дістали. Скільком ще українським воїнам требі віддати свої життя, щоб хтось нарешті зрозумів одну єдину аксіому: терористів, бойовиків та диверсантів знищують, а не дають їм час перегрупуватись та підготуватись до подальших дій і тим більше не дають їм можливостей втекти та уникнути відповідальності за вчинені злочини.

  • 17.06.2014 15:06
    #
    - 1 +

    1. С террористами переговоры не ведут, это воспринимается как слабость со всеми вытекающими.
    2. Этим людям и тем, кто их спонсирует мирное решение не интересно, у них совсем другие цели и задачи.

  • 17.06.2014 16:31
    #
    - 4 +

    Скоро власть террористам статус "участников боевых действий" присвоит и пенсию назначат! Опять колорадам дают передышку. А русские тем временем стягивают войска к нашим границам!
    Неужели не ясно, что никто уходить с востока не собирается? Их надо зачищать, не давая им времени на перегрупирову, не оставляя их в покое ни на минуту. И тогда эти крысы сами побегут.
    А пока власти застенчиво шаркают ножкой и дают колорадам время на "подумать" в той же восточной Украине гибнут мирные люди, о которых наши бесхребетные политики якобы заботятся!

  • 17.06.2014 16:54
    #
    - 4 +

    С террористами этот вопрос согласовали? Они подтвердили, что готовы спаковать чемоданы с баблом и уехать на отдых в Сочи?
    Мне стыдно за наше правительство - как были кулевлобы, так и остались.
    Президент уже которую неделю несет пургу про мирный план и прекращение огня. В то же время, они заявляют, что там минимум 20 тысяч террористов. Где логика? Эти 20 тысяч сами собой рассосуться?

    • 17.06.2014 17:46
      #
      - 2 +

      Ага, рассосутся, у них проснется совесть и они оптом в монастырь уйдут.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати