Вигнутий пістолет від компанії Taurus

| Незвичайна та спеціальна зброя, Короткоствольна зброя | Автор: Web admin
По-русски

Так вигин виглядає спереду. Зверніть увагу на нішу для ЛЦУ та ліхтарика.Так вигин виглядає спереду. Зверніть увагу на нішу для ЛЦУ та ліхтарика.

Бразильська компанія Taurus подала до американського патентного бюро ескізи нового незвичайного пістолета.

Робоча назва – Taurus Curve (дуга).

Форма зброї повторює обриси людського тіла, що, як упевнені розробники, має зробити тривале носіння цього пістолета більш комфортним.

Новий пістолет може похизуватися цікавим зовнішнім виглядом.Новий пістолет може похизуватися цікавим зовнішнім виглядом.

Така форма аргументована тим, що 99% часу зброя знаходиться на тілі. Адже звичайні пістолети і револьвери – прямої форми, а людське тіло – з вигинами. І чим більші ці вигини – тим менш зручно носити зброю.

Як видно, руків’я пістолета вигнуто всередину, повторюючи вигин талії або ноги.

Якщо поглянути на пістолет збоку, то він чимось нагадує перцевий пістолет Pepper Blaster II. Однак, як видно з ескізів, вигнутим буде лише руків’я, а верхня частина залишиться прямою.

Вигляд ззаду.Вигляд ззаду.

Про розміри пістолета поки нічого не відомо, але через те, що компанія Taurus не має виробничих потужностей в США, то відповідно до законів, вони не зможуть зробити його занадто «маленьким», адже тоді його не можна буде ввозити до США. Скоріше за все, це буде пістолет компактного розміру.

Про калібр теж нічого невідомо, проте судячи з тенденцій на ринку, можна очікувати 9мм або .380.

Спеціально для шанувальників кирпатих револьверів, компанія Taurus розмістила ескізи компактного вигнутого револьвера калібру .38/357.Спеціально для шанувальників кирпатих револьверів, компанія Taurus розмістила ескізи компактного вигнутого револьвера калібру .38/357.

Коментарів (2)

  • 18.07.2014 16:57
    #
    - 0 +

    Ахренеть, эргономика прогрессирует.

  • 18.07.2014 21:14
    #
    - 0 +

    Получается - односторонняя (однорукая) эргономика ... Для основной руки - класс, для другой руки - ужас ... Армейское оружие специально (!) производится обоюдоудобным, чтобы иметь возможность вести огонь при ранении одной из рук (что массово на войне) ... Вообще то Ничего нового не придумали - эти все приемы всегда использовались в индивидуальном спортивном оружии.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати