У Києві чиновник під час вуличної сварки вистрілив в перехожого

| Нелетальна зброя, Кримінал | Автор: Web admin
По-русски

У Києві чиновник під час вуличної сварки вистрілив в перехожогоУ Києві чиновник під час вуличної сварки вистрілив в перехожого

Правоохоронці затримали в Києві працівника податкової служби, який на вулиці застосував травматичну зброю проти перехожого, повідомляє прес-служба київської прокуратури.

Як з'ясувалося, між податківцем та чоловіком на одній з вулиць Києва зчинилась сварка, у результаті якої службовець вирішив застосувати пістолет. Від гумових куль перехожий отримав поранення у ліве стегно.

"Після свого вчинку чиновник сів в автомобіль і спробував втекти. Однак поранений чоловік спробував зупинити його, ставши на дорозі. Та це не зупинило податківця - він зачепив машиною чоловіка, простягнув за собою кілька метрів і зник з місця події", - кажуть у прес-службі.

Київські правоохоронці затримали зловмисника, ним виявився старший оперуповноважений ОВС ГУ Міндоходів.

1,0 1 -1 1
Коментарів (6)

  • 10.09.2014 16:46
    #
    - 7 +

    І чим вони відрізняються? Чому одному можна іншому ні?
    Подивився б разок у дуло чужого пістолета і подумав би що не бакий вже й божок...

  • 10.09.2014 18:05
    #
    - 1 +

    Вооруженный прахвесионал

    • 11.09.2014 00:16
      #
      - 2 +

      Ага, саме такі покидьки мають право на носіння та застосування зброї! Не дивно, що ця сволота не бажає бачити озброєних громадян.

  • 15.09.2014 18:50
    #
    - 2 +

    А почему сразу "покидьок". Может он оборонялся от гопника. Или "потерпілий" пытался оказать на него давление в связи с занимаемой должностью. Почему такая однобокость. Если бы стрелял не держслужбовець, а обычный гражданин? Ну сейчас, конечно, кучу "минусов" наставят, потому что высказал "иную" точку зрения.

    • 30.01.2015 18:57
      #
      - 0 +

      Потому что в нашей стране, к сожалению, если человек чиновник, то с вероятностью 99% он подонок. Это злой рок Украины - как только казалось бы нормальный человек попадает во власть, из него начинает фонтанировать говно с необычайной силой. Взять хотя бы всех тех, кого волны революции закинули в зРаду и кабмин - люди поменялись на глазах - где все те реформы, о которых не говорил только ленивый?! Так что, все справедливо имхо

      • 31.01.2015 18:32
        #
        - 0 +

        Возможно, что подонок. Но если мы хотим сделать в Украине порядок, то порядок должен быть порядком-моральные качества человека не повод для избиения. Попытка избиения - повод для применения оружия. Чиновник изголяется над своими жертвами - просителями- один звонок и он в СИЗО дает показания. И первый шаг к порядку - не навешивать ярлыки, объективность в суждениях и т.д. Конечно, порядок зависит не только от людей, но и от системы, а система у нас налаженная..


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати