Третій російський «гумконвой» привіз бойовикам на Донбас зброю та станції радіотехнічної розвідки

| Військова зброя та техніка, Нелегальна зброя, Тероризм | Автор: Web admin
По-русски

Третій російський «гумконвой» привіз бойовикам на Донбас зброю та станції радіотехнічної розвідкиТретій російський «гумконвой» привіз бойовикам на Донбас зброю та станції радіотехнічної розвідки

В суботу, 20 вересня, в Донецьк прибув третій російський «гуманітарний конвой», що доставив терористам боєприпаси, а також станції радіоелектронної боротьби та радіотехнічної розвідки.

Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

З його слів, було зафіксовано прибуття з РФ станцій РЕБ (радіоелектронної боротьби) та радіотехнічної розвідки, що укомплектовані штатними російськими фахівцями та охороняються виключно російськими військовослужбовцями.

«Переміщаються виключно вночі, ретельно маскуються, параметри роботи станцій тутешнім терористам не повідомляють. Частина техніки прибула разом з т.зв. «гуманітарним конвоєм» з Росії», – написав Тимчук.

Крім того, за інформацією Тимчука, з останнім «гумконвоем» також прибули боєприпаси, які терористи розвантажують на складах «ДНР» та «ЛНР».

Він також додав, що в районі Сніжного та Красного Луча розгортаються «тилові органи» (склади, ремонтні майстерні тощо), там же створені «перевантажні бази».

«Частину вантажів, що прибувають з Росії, зокрема боєприпаси, амуніцію та спорядження, відправляють далі – в район н.п. Тельманове та далі на південь. Крім того, через Новоазовськ прибуває важка техніка і озброєння», - зазначив військовий експерт.

Тимчук підкреслив, що керівництво «ДНР» і «ЛНР» вимагає від бойовиків берегти техніку і озброєння, аргументуючи це тим, що найближчим часом поставки зброї з Росії припиняться.

Коментарів (3)

  • 23.09.2014 12:43
    #
    - 0 +

    А чого соромитись?
    Раз прогнали Камази, другий - реакції нуль (ООН глибоко стурбований). Пора й ділом займатись.

  • 28.09.2014 17:49
    #
    - -2 +

    и почему *гуманитарный конвой*в кавычках?родное государство дрочило на этот конвой 3(!) недели,именно тогда,когда в Луганске была самая напряженная ситуация с продуктами и водой.
    к сведению автора-в Луганск два первых конвоя продукты привезли. на 200тыс человек 3 раза хватило распределить.

    • 28.09.2014 17:55
      #
      - -1 +

      ps. а патронов завались в рЭспубликах и так.в первую очередь- стратегические склады мо Украины,захваченые в мае-июне. там помимо патронов-снарядов-мин, и иглам и к рпг бп хватило.и луганский патронный нехилые запасы имел.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати