Як за допомогою дихлофосу і доброго слова домовитися з грабіжником

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Як за допомогою дихлофосу і доброго слова домовитися з грабіжникомЯк за допомогою дихлофосу і доброго слова домовитися з грабіжником

Нещодавно канал NBC в одній з передач запропонував низку корисних порад, як захистити себе у випадку збройного пограбування.

Більших дурниць вам навряд чи доводилося чути.

Серед необхідних предметів для самооборони ведучий називав спрей від комах (аналог старого доброго «дихлофосу»). І наголошувалося, що цей спрей діє навіть краще за традиційний балончик зі сльозогінним газом.

«Полезные советы» от «крупных специалистов»

Також у сюжеті нагадали, що перед використанням засобу від комах, необхідно ознайомитися із законами штату, тому що в деяких штатах його використання є протизаконним.

Крім того, авторитетний «спеціаліст з проведення переговорів» Валланс Зейнс, колишній детектив поліції Нью-Йорк, рекомендує ставитися до грабіжників з любов'ю та повагою.

Судячи із новин США за останні роки, переговори щодо звільнення заручників, здебільшого, закінчуються вбивством заручників і самогубством злочинця. І от людину, робота якої давно не дає необхідного результату, запрошують як експерта.

Сам ведучий вирішив сяйнути знанням у цій темі й порадив поставити датчики на двері та вікна. «Якщо ваші двері виб'ють – ви будете в курсі». Найпевніше, якщо ваші двері почнуть вибивати, то ви дізнаєтеся про це і без огидного пискоту.

Далі прозвучала рекомендація спати із відкритими дверима в спальню – «щоб чути». Схоже, що метод організації «безпечної кімнати», котрий дає можливість перечекати пограбування, був визнаний авторами «неефективним».

Таке враження, що основною проблемою жертв від збройних пограбувань є глухість. Спали-спали і не почули, як вдерлися злодії і побили/пограбували/убили. А от якби почули – відразу ж оббризкалися дихлофосом і перемогли.

Проте в сюжеті жодного разу не згадали, що для самозахисту можна використовувати вогнепальну зброю. Зброю, яка надасть реальний шанс перемогти в протистоянні та захистити себе, своїх близьких і свою власність.

Коментарів (1)

  • 01.10.2014 09:45
    #
    - 1 +

    было бы неплохо пригласить к "Валлансу Зейнсу, бывшему детективу полиции Нью-Йорк" каких-нибудь неадекватов и пусть бы он отнесся к ним с "с любовью и уважением". и все это дело в онлайн.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати