Бред Пітт носить із собою пістолет з шести років

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Бред Пітт носить із собою пістолет з шести роківБред Пітт носить із собою пістолет з шести років

Актор розповів, що коли в нього є зброя, він більш впевнений у безпеці
своєї сім'ї.

Голлівудський актор Бред Пітт заявив, що з малечку володіє вогнепальної зброї.

Цими днями знаменитість під час інтерв’ю на радіостанції Radio Times розповів, що дідусь подарував йому пістолет, коли Бреду (тоді ще Вільяму) виповнилося шість років.

"Там, де я виріс (народився в Оклахомі, а виріс в Міссурі) це було нормально – отримувати зброю з рук твоїх старших. Мій брат отримав пістолет батька, а мені дістався пістолет мого діда. Я тоді ще ходив до дитячого садку" – розповів Пітт. Це був звичайний пневматичний пістолет, з якого він почав вчитися стріляти у восьмирічному віці.

Чоловік голлівудської актриси Анджеліни Джолі і батько шістьох дітей розповів в інтерв'ю, що коли в нього є зброя, він впевненіший у безпеці своєї сім'ї.

"Звісно, що зброя – це небезпечна річ, але мій батько з малого мальства виховав у мені велику повагу до неї" - сказав він.

Пітт вже неодноразово виступав проти посилення контролю над зброєю, коли Америку накрила хвиля жахливих смертей від вогнепальної зброї. "Багато-хто вважає, що треба посилювати контроль над зброєю. Але ми не хочемо віддавати свою зброю, тому що знаємо: бандити отримають її в будь-якому випадку, а ми залишимося беззбройними. Така думка також заслуговує на існування. Я не уявляю Сполучені Штати без зброї, це у нас в крові" – сказав він.

1,0 1 -1 6
Коментарів (6)

  • 17.10.2014 14:52
    #
    - 13 +

    Як сказав Михайло Калашников: "Конечно, оружие - не трактор и не комбайн, не сеялка и не плуг. Им землю не вспашешь, хлеб не вырастишь. Но без него и не защитишь родную землю, не отстоишь от врага свою Родину, свой народ".

  • 17.10.2014 17:37
    #
    - 1 +

    "Така думка також заслуговує на існування." - наводит на мысь: личное оружие - гарантия свободы мыслей, как составляющей личной свободы (?), а плюрализм (множество разных мнений/мыслей) - признак демократии, и несовместим с тоталитаризмом. следовательно, личное оружие, через свободу личную и свободу мыслей автоматически создает демократию.
    и это не значит, что все убьют всех прямо на улице.

  • 17.10.2014 17:38
    #
    - 2 +

    только вот не совсем ясно, куда же все таки смотрит Анжелина Джоли? ,)

    • 17.10.2014 17:51
      #
      - 3 +

      Мысли Джоли: "Гад. Я тут лежу, трепещу от желания, а он походу вообще забыл, что в этой комнате кто-то ещё есть и уделяет всё внимание только стволу. Блин, мужики, вы когда - нибудь взрослеете?!! :)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати