Озброєний дід захистив від ґвалтівників свою онуку

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Озброєний дід захистив від ґвалтівників свою онукуОзброєний дід захистив від ґвалтівників свою онуку

У місті Ламбертон, Північна Кароліна, до будинку 67-річного Кеннета Берда постукав молодик, у якого, з його слів, зламався автомобіль.

Берд вирішив допомогти, але тільки-но він одчинив двері, як у помешкання увірвались троє невідомих в масках та зі зброєю. Крім Берда, в будинку була ще його дружина та 19-річна онука.

Сім'ю загнали в куток і звеліли відкрити сейф. Але забравши гроші, грабіжники ще й накинули оком дівчину. Побачивши це, дід наважився дістати зброю і вистрілити в злочинців. Після недовгої стрілянини трійця втекла на автомобілі Берда.

Берд отримав кілька вогнепальних поранень, проте зумів поранити всіх трьох. Один із зловмисників помер вже в машині, його труп знайшли неподалік, а решта дісталася до госпіталю з вогнепальними пораненнями, де їх і затримали.

Зліва направо: Джеймі Лі Фейсон (мертвий), Брендон Стівенс, Джамар ХокінсЗліва направо: Джеймі Лі Фейсон (мертвий), Брендон Стівенс, Джамар Хокінс

Берда доставили на гелікоптері до госпіталю, де його прооперували, наразі він перебуває у стабільно важкому стані.

Попри всій своїй відвазі, без пістолета в тумбочці старий не зміг би дати відсіч трьом озброєним відморозкам. Посилюючи збройове законодавство, уряд США рятує життя сотень, водночас прирікаючи тисячі на приниження і смерть.

1,0 1 -1 9
Коментарів (11)

  • 28.10.2014 08:44
    #
    - 8 +

    Надеюсь дед выживет.
    И таки да, с оружием в доме финал оказался не самый плохой. Если бы ствола не было, все могло бы быть гораздо хуже.
    "Посилюючи збройове законодавство, уряд США рятує життя сотень, водночас прирікаючи тисячі на приниження і смерть."
    - а у нас "приниження і смерть" нормальная ситуация.

  • 28.10.2014 09:04
    #
    - 3 +

    Если почитать рубрику "самооборона", наблюдается странная статистика: Вооружённая группа людей, заранее настроенная психологически на совершение преступления и жестокость, проигрывает в перестрелке одному человеку, который не готовился заранее к нападению. Скорее всего, конечно, это из-за того, что тут размещаются только истории с Happy End. А может, кроме того, уровень интеллекта важнее количества стволов.

    • 28.10.2014 09:20
      #
      - 14 +

      Вопрос, наверное, не в том, что бандюки были морально готовы к насилию, а дед - нет. Вопрос, наоборот, в том, что бандюки не были морально готовы к тому, что получат вооруженный отпор. Это, на мой взгляд, деда и спасло. И внучку тоже. Дед молодец, пожелаем ему скорейшего выздоровления!

    • 28.10.2014 09:44
      #
      - 4 +

      Ведь тут описываются случаи, как правило, грабежей, банального гоп-стопа. А кто идет на такие "поступки", кто грабит простых обывателей? Посмотрите на фото этих "героев" - скажем так, термин "лица не обезображенные интеллектом" к этим ушлепкам подходит наиболее верно. )))

    • 28.10.2014 13:35
      #
      - 2 +

      Це психологічне, бо навіть загнана в куток миша буває грізнішою за пса.

    • 28.10.2014 14:56
      #
      - 0 +

      Можливо, злочинці просто тупі

    • 28.10.2014 23:30
      #
      - 0 +

      Почему хеппи-энд, дед израненный в больничке. Стан стабільно важкий.

    • 30.10.2014 13:58
      #
      - 0 +

      Просто, у этого человека выбора нет! Он спасает свое. Имущество, здоровье... А группа, в большинстве случаев, настроена на поразвлечься. А встретив серьезный отпор, к которому тем более, не была готова, - пасует.

  • 28.10.2014 23:29
    #
    - 2 +

    "Посилюючи збройове законодавство, уряд США рятує життя сотень" ПОКИДЬКІВ

  • 29.10.2014 06:53
    #
    - 2 +

    Лобісти закону про зброю в ВР не проходять.Нам і на далі прийдеться спостерігати,коментувати,радіти за тих хто має право володіти зокрема короткостволом.

    • 30.10.2014 18:16
      #
      - 0 +

      Значіть треба шукати інших лобістів.
      Я гадаю представники ПС Ярош та Береза не відмовляться лобіювати цей закон. Далі треба працювати з Яценюком і Ко та Самопоміччу.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати