Помпова гвинтівка Калашникова

| Незвичайна та спеціальна зброя, Колекційна зброя | Автор: Web admin
По-русски

АК від RollCallCustomArmoryАК від RollCallCustomArmory

Компанія RollCallCustomArmory представила вільно конфігуровану модель помпової гвинтівки Par-1 Pump AK47 на базі автомата Калашникова.

Поки невідомо, чи планує компанія масове виробництво такої зброї. Пропонуємо вам витяги з опису.

Par-1 Pump AK47 – це повністю модифікований під помпову конструкцію румунський автомат Калашникова під набій 7.62x39, довжина ствола – 16 дюймів.

Перевагами такого рішення можна назвати дуже низький шум при пострілі, підвищену надійність конструкції та можливість використовувати для прицільного стріляння набої з малою відсипкою пороху, якої було б недостатньо для перезаряджання напівавтомата.

Також помпова рушниця вважатиметься легальною у тих країнах, де на володіння вогнепальною зброєю накладаються усілякі заборони.

У гвинтівки складаний алюмінієвий приклад з підкладкою під щоку. Регульований спускний гачок від RedStarArms. На перфоровану алюмінієву цівку можна установити додаткові рейки від CCS.

Планка Пікатіні з піпсайтом виробництва TexasWeaponsSystem. Покращений запобіжник від Krebs. Алюмінієва ручка заряджання (помпової дії) виробництва MGMMfg. Полум’ягасник з нержавіючої сталі.

Мушка з оптоволокна. Коліматорний приціл StrikeFireRedDot від Vortex. Ствольну коробку виготовлено з нержавіючої сталі із керамічним покриттям.

Також Par-1 має ергономічне пістолетне руків’я з виїмками під пальці, антабку під одноточковий ремінь. Помпова ручка має нековзне покриття. Ємність магазина – 30 набоїв.

АК от RollCallCustomArmoryАК от RollCallCustomArmoryАК от RollCallCustomArmoryАК от RollCallCustomArmoryАК от RollCallCustomArmoryАК от RollCallCustomArmoryАК от RollCallCustomArmoryАК от RollCallCustomArmoryАК от RollCallCustomArmoryАК от RollCallCustomArmoryАК от RollCallCustomArmoryАК от RollCallCustomArmoryАК от RollCallCustomArmoryАК от RollCallCustomArmoryАК от RollCallCustomArmoryАК от RollCallCustomArmoryАК от RollCallCustomArmory

 

У вересні компанія RollCallCustomArmory виставила Par-1 Pump AK47 на аукціон по стартовій ціні у $ 2500, але охочих не знайшлося. Поступово ціну знизили до $ 1895 – на час написання цього матеріалу жодної не було зроблено ставки.

1,0 1 -1 2
Коментарів (5)

  • 09.12.2014 09:29
    #
    - -1 +

    Чесно кажучи малий Калашников зівжди був придуркуватим.
    І дарма його батько туди впхнув.

  • 09.12.2014 15:43
    #
    - 0 +

    У меня только один вопрос: НАХРЕНА КОЛХОЗИЛИ-ТО?
    То. что красиво плдучилось - не спорю, но вот смысл этой переделки выше моего понимания.

  • 09.12.2014 22:30
    #
    - 2 +

    Следующий лот аукциона помповый пулемет "Максима"?

  • 15.12.2014 09:29
    #
    - 1 +

    прикольный, мне нравится. малое оружие всё придурковатое зато малогабаритное.

  • Сделанно аккуратно. Но мне всё-таки больше нравится "Вепрь Молот 12К".


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати