Україна і Польща будуть разом створювати зброю

| Військова зброя та техніка | Автор: Web admin
По-русски

Договір про співпрацю підписали Перший заступник генерального директора «Укроборонпром» Сергій Пінькас та Голова правління компанії «Lubawa S.A.» Марчін Кубіц.Договір про співпрацю підписали Перший заступник генерального директора «Укроборонпром» Сергій Пінькас та Голова правління компанії «Lubawa S.A.» Марчін Кубіц.

Українська держкорпорація «Укроборонпром» і польська компанія «Lubawa. S.A.» підписали договір про спільне військово-технічне виробництво.

Про це повідомляє прес-служба «Укрборонпрома».

«Вже найближчим часом буде визначено ряд виробів, які вироблятимуть на спільному підприємстві. У підписаному договорі міститься, зокрема, конкретний план дій, який буде втілений протягом найближчих тижнів», - йдеться в повідомленні.

«Ми зараз робимо перші значні кроки для серйозного співробітництва з нашими партнерами з Євросоюзу. І ми не тільки декларуємо бажання скоріше змінити підходи, підвищити стандарти українського ОПК, але і підкреслити економічну складову - Україна зараз дуже потребує розвитку технологій і сучасного виробництва.

Відтепер європейський ринок озброєння став для нас ще ближче», - сказав перший заступник генерального директора концерну Сергій Пінькас.

Раніше спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко заявив, що «Укроборонпром» розпочав масштабну програму імпортозаміщення у зв'язку з російською агресією.

1,0 1 -1 2
Коментарів (1)

  • 26.12.2014 16:19
    #
    - 0 +

    Поставили на поток слив технологий... Все что называют сотрудничеством, подразумевает покупку технологий у нас(за копье) и производство у себя. ... Вспомним Дозор Б.. который отдали в Польшу типа продали лицензию ... так компания до этого производила плуги и сельхоз машины, хотела делать серьезные вещи и тут под боком куча лохов (Украина) и оп все слили И что в итоге - конкурент еще один на мировом рынке колесной бронетехники ...

    Посмотрите на сайт этой конторы польской, что оно может производить ???Надувные муляжи БТР-ов и какие то каски ??? что мы с ними можем делать ???? НИЧЕГО ... а вот что они потом узнают - увидим в скором времени !!!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати