Різнокольорова зброя – а чому б ні?

| Факти, статистика та аналітика | Автор: Web admin
По-русски

Різнокольорова зброя – а чому б ні?Різнокольорова зброя – а чому б ні?

У світі зброї більшість компаній воліють випускати свою продукцію або чорного кольору, або «хакі».

А якщо і з'явиться який-небудь рожевий, або салатовий пістолет – то таку зброю не сприймають серйозно і навіть до рук брати не захочуть.

Різнокольорова зброя – а чому б ні?Різнокольорова зброя – а чому б ні?

Річ у тім, що використовуючи зброю, потрібно бути сконцентрованим на 100%. І багато-хто вважає, що яскраві кольори підривають всю покладену на зброю серйозність.

Звісно, зброя – це серйозно, але в неї є також персональна та розважальна функція. Коли ви на стрільбищі, а не рятуєте світ від терористів – хіба гарно розфарбована рушниця – це нонсенс? Усім подобаються красиві речі, чи то автомобілі, годинники, чи, знову ж таки, зброя.

Різнокольорова зброя – а чому б ні?Різнокольорова зброя – а чому б ні?

Що ж до персональної функції, то зброя – це не просто інструмент. Коли тривалий час практикуєшся у стрілянні, то розвивається почуття прихильності до зброї. Так чому не можна трохи змінити її зовнішній вигляд, показуючи тим, що вона – ваша, а не чиясь ще?

Різнокольорова зброя не всім до вподоби, але збройова спільнота має бути лояльнішою до тих, хто бажає таким чином виділитися.

Різнокольорова зброя – а чому б ні?Різнокольорова зброя – а чому б ні?

Якщо хтось на стрільбищі не виглядає, як герой бойовика – це не означає він несерйозно ставиться до зброї. Він просто на свій лад шанує свою зброю і насолоджується тренуваннями.

1,0 1 -1 1
Коментарів (7)

  • 12.02.2015 09:18
    #
    - 2 +

    Розовое оружие? Для девушек, наверное, подойдет.
    Лично я предпочел бы максимум гравировку на ствольной коробке, прикладе или рукоятке (у КС). Если бы вообще предпочел. Но о вкусах, как говорится, не спорят.

    • 12.02.2015 11:56
      #
      - 0 +

      Не рассмотрен важный вопрос, который особенно актуален в случае самообороны. Увидев розовый пистолетик или другое гламурное оружие, преступник с большой вероятностью может подумать, что это не оружие и шанс того, что он продолжит нападение вместо того, чтобы убежать, значительно увеличивается.

      • 12.02.2015 13:37
        #
        - -2 +

        Соответственно шансы применить розовый пистолет (давно решившей пострелять по живому девушки) увеличиваются. К сожалению гоплофобам это аргумент в копилку ((((

  • 12.02.2015 11:53
    #
    - 2 +

    Мне например приятно, когда мой молоток имеет красивый вид (желтую с черным рукоять), ну и заметность от этого увеличивается, что иногда бывает довольно удобно.
    Тем для кого оружие это инструмент, думаю важно, чтобы оно своим цветом соответствовало ситуации (маскировка для боевого, яркое для спортивного). Так что выбор должен быть. А кому что выбирать - дело покупателя.

  • 12.02.2015 12:24
    #
    - 0 +

    Ничего нового ;) Это было в тренде еще в битве при Павии)
    cs625222.vk.me


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати