Вуличний боєць три роки носив у собі лезо ножа

| За кордоном, Кримінал, Холодна та метальна зброя | Автор: Web admin
По-русски

Лезо ножа Лезо ножа

Мешканець канадського міста Йеллоунайф подав позов проти медичного центру «Good Hope» за непрофесіоналізм та жахливу халатність лікарів.

У квітні 2010 року канадця Біллі Макнілі було втягнуто у вуличну бійку, під час якої один з бійців застосував холодну зброю. Біллі не пощастило, бо саме він тоді опинився на дорозі озброєного чоловіка і отримав колото-різану рану.

Поранений канадець одразу ж звернувся в лікарню «Good Hope», та розповів як він пошкодив спину. Лікарі ж чомусь не стали робити пацієнту рентген, а лише знезаразили та зашили рану.

З часом шкіра загоїлася, але Макнілі все одно погано себе почував – його постійно мучили болі в спині. Крім того, металодетектори кожного разу спрацьовували на нього, через що канадець не міг спокійно сісти на літак. Однак, Біллі ніяк не пов'язував ці незручності з інцидентом трирічної давності.

Біллі МакніліБіллі Макнілі

І ось, вранці 18 березня дружина Макнілі помітила, що на спині чоловіка з-під шкіри щось випирає. Доторкнувшись, вона відчула, як ніготь зачепився за гострий предмет. Дивний об'єкт вельми нагадував кінчик леза.

Біллі відразу ж відправився в лікарню, де йому нарешті зробили рентген. На знімку було добре видно гострий металевий фрагмент, що застряг в кістці. Лікарі повідомили Макнілі, що лезо ножа пошкодило нерви, що й викликало в нього болючі відчуття і сильний свербіж. Хірурги швидко позбавили канадця від вістря холодної зброї і дозволили йому забрати «трофей» з собою.

Тепер чоловік жадає обвинуватити недобросовісних лікарів з медичного центру «Good Hope», і для цього, в буквальному сенсі, має на руках вагомий доказ.

1,0 1 -1 5
Коментарів (3)

  • 22.03.2013 16:37
    #
    - 1 +

    Вероятно, при спортивном образе жизни "багаж" вскрылся бы скорее.
    С другой стороны, после таких ран спортом не позанимаешься. И наверное, боли списывались на меленное выздоровление.

    Это еще один красноречивый пример, куда катится Канада и её клика с таким медобслуживанием. Надеюсь, российские правозащитники уже послали ноту протеста канадскому правительству, а первый помощник президента нанесет визит в это логово халатности и безотвественности.

  • 22.03.2013 17:34
    #
    - 4 +

    Канадське місто Жовтий Ніж


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати