Тая Кайл, вдова Американського снайпера, тестуватиме «розумний» снайперський комплекс Precision Guided

| Технології, Гвинтівки | Автор: Web admin
По-русски

Тая Кайл, вдова морського котика Кріса Кайла, найрезультативнішого снайпера СШАТая Кайл, вдова морського котика Кріса Кайла, найрезультативнішого снайпера США

Американська компанія Tracking Point проведе змагання, в якому непідготовлений стрілець із комп'ютеризованим снайперським комплексом буде змагатися у влучності з професійним снайпером зі звичайною зброєю.

У ролі непідготовленого стрільця буде Тая Кайл, вдова морського котика Кріса Кайла, найрезультативнішого снайпера США. Якщо професійний снайпер виграє змагання, він отримає приз в один мільйон доларів.

Комп'ютеризований снайперський комплекс Precision Guided від компанії Tracking PointКомп'ютеризований снайперський комплекс Precision Guided від компанії Tracking Point

Суперником Таї Кайл стане багаторазовий чемпіон Національної стрілецької асоціації США Брюс Пьятт. Нещодавно він виграв міжнародний стрілецький чемпіонат 2015 World Shooting Championship. Пьятт зможе обрати для змагання будь-яку звичайну стрілецьку зброю, до якої він звик.

Як повідомляє компанія Tracking Point, на змаганнях будуть відігрувати «стрілецькі сценарії, наближені до реальних бойових дій».

American Sniper Shootout Promo 2015

Стрільці мають вести снайперський вогонь на далекі відстані, по нерухомим та рухомим мішеням, по мішенях, що несподівано з'являються, і по мішенях в укриттях. Інші подробиці майбутнього змагання – дистанції для пострілів та модель зброї, яку використовуватиме Кайл –
поки не відомі.

Змагання планують провести у цьому році 5 грудня. По їх завершенню Кайл спробує повторити легендарний постріл свого чоловіка на дистанцію майже двох кілометрів.

1,0 1 -1 7
Коментарів (6)

  • 05.11.2015 16:44
    #
    - 1 +

    Кто-же победит на соревнованиях - неподготовленный стрелок с винтовкой фирмы которая организовала соревнования или чемпион? Интрига :D

    • 05.11.2015 20:08
      #
      - 4 +

      А какой смысл мухлевать? Это ж не тендер в исполнении кулявлобского министра.
      В Штатах полно оружейных компаний и стрелковых клубов - эксперимент можно запросто повторить.

    • 05.11.2015 22:12
      #
      - 0 +

      есть такое коварное слово- репутация ))

  • 09.11.2015 15:34
    #
    - 0 +

    Интрига не в подготовке снайпера (ИИ вряд ли сможет дать рекомендации по маскировке, срытному передвижению и оценке тактической ситуации), а в возможности "автоматизировать" работу специалистов в плане результативного выстрела.
    ИМХО.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати