У Києві охоронець автостоянки продавав зброю і наркотики

| Нелегальна зброя, Силові структури | Автор: Web admin

У Києві охоронець автостоянки продавав зброю і наркотикиУ Києві охоронець автостоянки продавав зброю і наркотики

До чергової частини управління поліції в Оболонському районі надійшло анонімне повідомлення, що охоронець автостоянки, розташованої поблизу Куренівського ринку, продає наркотики та, можливо, має зброю.

Як виявилось, він зберігав заборонені предмети у складському контейнері на території ринку. Правопорушнику загрожує до семи років позбавлення волі.

Співробітники відділу оперативно-розшукового сектору управління поліції відпрацювали дану інформацію та встановили місце перебування підозрюваного. Дочекавшись чоловіка на робочому місці, поліцейські при поверхневому огляді виявили у нього предмети, схожі на патрони.

Під час спілкування з підозрюваним до правоохоронців підійшла його знайома. Він спробував непомітно передати їй ключі, але цей «трюк» помітив співробітник карного розшуку.

У приміщенні правоохоронці виявили предмети, схожі на автомат і револьвер. Окрім цього, знайшли 34 патрони різного калібру та два ножі кустарного виробництва.

У чоловіка вилучили зброю та наркотики, коментар Михайла Ніконов начальник Оболонського УП

Поруч зі зброєю працівники карного розшуку виявили паперовий згорток із порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін, та речовину рослинного походження зеленого кольору, яка нагадує марихуану.

Відомо, що затриманий раніше відбував покарання за викрадення автомобіля та ухилення від адміністративного нагляду.

Матеріали внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 і ч.2 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

41-річному чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні правопорушень. Йому загрожує до семи років позбавлення волі. Досудове слідство триває.

1,0 1 -1 1
Коментарів (3)

  • 25.11.2015 18:53
    #
    - 0 +

    Очередные понты , вопрос хранил для себя или с целью сбыта , если последнее , то где сам факт сбыта , как сказано в названии блога . Наган очевидно где то валялся , подобие ППШ , явно коп по войне , однако Судаевский магазин выглядит как со складского хранения , патрики вообще как холостые , нож кустарного производства типа " мачете " и " тяжелые " по ходу наркотики . Хлопнули дурака , а преподнесли как сбытчика оружия и наркодилера , новая полиция продолжает ссать в глаза обществу ( налогоплательщикам ) мол все под контролем , убого все это как то и не ново .

  • 26.11.2015 08:21
    #
    - 0 +

    ППШ у такому стані???
    Щож там із стволом?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати