Правоохоронці повернули Олександру Сичу нагородний пістолет від Авакова

| Політики та зброя, Силові структури, Короткоствольна зброя | Автор: Web admin

Заступник голови Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олександр СичЗаступник голови Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олександр Сич

12 жовтня у помешканні заступника голови Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олександра Сича представники Генпрокуратури провели обшук у зв’язку з кримінальною справою щодо розстрілу «Небесної сотні».

Під час обшуку були вилучені флешка та нагородний пістолет.

Нагороду «вогнепальна зброя» Олександр Сич отримав з нагоди свого 50-річчяНагороду «вогнепальна зброя» Олександр Сич отримав з нагоди свого 50-річчя

Нещодавно екс-віце-прем’єр України отримав назад свої речі. Про це Олександр Сич повідомив на своїй сторінці у соцмережі:

«Повернули реквізовані під час обшуку речі. Нагадаю, що намагалися звинуватити у розстрілі своїх побратимів 20 лютого 2013-го у Києві. Ніхто й не намагався вибачитися. Натомість довелося чути, що в найвищих коридорах навіть жалкували, чому «не посадили Сича». За що?!!! З принципу політичної доцільності?... Тоді арешту можна чекати щодня», – напивав Олександр Сич.

Нагадаємо, що нагороду «вогнепальна зброя» Олександр Сич отримав з нагоди свого 50-річчя, коли працював у Кабміні, з рук міністра МВС Арсена Авакова.

Коментарів (2)

  • Свободовца Сыча не смущает сам факт награждение пистолетом (запрещенного гражданам Украины), за такое "героическое" событие как достижения 50-ти летнего возраста? Или приобщеность к "избранным" снимает вопросы морали перед избирателями? Пока получается что и свободовцы, которые выступают на словах за принятия закона о гражданском оружии, сами не брезгуют феодальными привилегиями.

  • 27.11.2015 19:29
    #
    - 0 +

    У одного забрали после того как дали , другому вернули после того как забрали , круговорот наградных стволов в Украине , одна из особенностей оборота легального оружия в Украине и нахрена тот ЗАКОН нужен ?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати