Жертва обеззброїла грабіжника. Відео

| Самооборона, За кордоном, Рушниці | Автор: Olga Guseinova
По-русски In English

Без двух хвилин Без двух хвилин "жертва" обезброїла грабіжника

Поліція Нового Орлеана шукає двох вуличних грабіжників, які неабияк повеселили користувачів YouTube на цьому тижні. 

Там з'явився відеозапис, зроблений камерою зовнішнього спостереження в районі Бургунді.

У суботу 27 квітня о 5 годині ранку по тротуару мирно йшов молодий чоловік. Несподівано з чорного седана, повз якого він проходив, вискочив темношкірий з помповою рушницею. Чоловік, у якого, очевидно, злочинець збирався «зрубати по легкому» грошенят, виявився спритнішим.

Через секунду зброя грабіжника опинилася у нього в руках! Темношкірий застрибнув у седан, за кермом якого сидів його подільник, і вони втекли.

Однак на цьому історія не закінчилася. Як повідомив потім поліції «непостраждалий», через кілька хвилин чорний седан з'явився знову. Машина пригальмувала поруч з ним. Водій опустив наполовину скло і сказав: «Поверни мені мій дробовик, а я віддам тобі твій мобільник, який ти зронив!»

Хлопець у відповідь цим самим дробовиком з усієї дурі шандарахнув по склу, що змусило горе-грабіжників пуститися навтьоки. Поліція не знає, де вони тепер ховаються, але дуже хоче це дізнатися.

До речі, після появи відео в інтернеті якийсь житель Нового Орлеана подзвонив в поліцію і розповів, що 26 квітня його намагалися пограбувати в тому ж кварталі та ж парочка з помповою рушницею. Злочинці зажадали віддати їм гаманець. Він не став геройствувати, а просто втік.

Armed Robbery Fail / Win, New Orleans

1,0 1 -1 5
Коментарів (4)

  • 01.05.2013 19:21
    #
    - 0 +

    Парен без нужды выстрелили из помпы, а значить согласно украинского УПК превысил меры допустимой самообороны. Нужно немедленно поехать в украину и сесть в тюрьму :)

    • 01.05.2013 22:27
      #
      - 1 +

      на сколько понял я, он не выстрелил, а ударил дробовиком по стеклу авто.
      уверен если бы стрелял - этим двоим уже бы никуда не надо было. хотя даже если бы и не попал, то от дезориентации, вызванной выстрелом из дробовика 12 калибка(скорей всего) в пределах автомобиля - это серьезный удар по органам слуха, и как следствие - от дезориентации, до потери сознания, а значит - опять таки, уехали бы до ближайшей стены\столба.

  • 01.05.2013 22:39
    #
    - 2 +

    парень, вне всяких сомнений, молодчага, среагировал прямо таки кинематографично, даже подкопаться тяжело.

    сразу видно что преступники не имеют хоть сколько-нибуть серьезного опыта грабежа, потому как все было направлено на запугивание предпологаемой жертвы, для чего и нужно было непременно тыкать огромным стволом в лицо парня.
    но они не учли, что это есть большая ошибка, так как дает возможность быстро сместиться относительно дульного среза в сторону, тем самым оказавшись вне опасной линии стрельбы, а так же перехватить оружие, как минимум не дав его навести на себя, как максимум - завладев им, и поменяться ролями.

    хорошо сидеть за экраном компъютера, и спокойно себе анализировать ситуацию, разбирать модели развития событий, планировать технику обороны. окажись же там в действительности, особенно учитывая неожиданность такого нападения, и осознания того, что ты сейчас один, и никто кроме тебя же самого тебе не поможет.. заставляет невольно ежиться от дискомфорта.

    действия молодого человека достойны похвалы. далеко не каждый сможет так же сориентироваться, и переломить ход событий.

    • 02.05.2013 19:37
      #
      - 2 +

      грабители пытались взять на понт, несомненно.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати