Чому ємність магазину вашого пістолету повинна бути максимальною. Відео

| За кордоном, Законодавство | Автор: Olga Guseinova
По-русски In English

Чому вам потрібна повна ємність магазинуЧому вам потрібна повна ємність магазину

Як відомо, після трагічних подій у початковій школі «Сенді Хук» (місто Ньютаун, штат Коннектикут), де підліток розстріляв 26 людей, уряд Барака Обами взявся за посилення збройового законодавства. 

Зокрема, одним з пунктів пропонованого нового законопроекту було обмеження кількості патронів в магазині зброї до 10. А в штаті Нью Йорк вже обмежено максимальну кількість боєприпасів у магазині сім'ю патронами.

Відео від MB Studio Productions наочно демонструє, чи допоможуть ці законодавчі ініціативи добропорядним громадянам захистити себе від злочинців. Чи дозволять відчувати себе в безпеці або ж, навпаки, позбавлять спокою?

Погані хлопці не ходять поодинці. Вони часто подорожують цілими зграями. І для захисту від них законослухняним громадянам потрібно більше ніж 7 або 10 патронів у магазині.

Ви дійсно хочете покластися на долю та залишитися один на один з бандою злочинців маючи 7 або навіть 10 набоїв у магазині?

Від творців відео: "Ми перша з небагатьох громадських організацій, яка займається виробництвом відео-оглядів законів про зброю. Основна мета нашої студії - проаналізувати закони, пояснити чому вони не працюють. Діяльність MB Studio Productions спрямована на збереження конституційних прав, і покликана пристрасно захищати та підтримувати Другу Поправку. "

MB Studio Productions запустила кампанію Indiegogo.com по збору коштів для виробництва Shoot To Thrill - захоплюючого телешоу, яке сприятиме зміцненню позитивного іміджу відповідального володіння зброєю.

MB Studio Productions High Capacity Magazine PSA

1,0 1 -1 6
Коментарів (3)

  • 02.05.2013 19:26
    #
    - 1 +

    Цікаве відео. Але ж магазин можна мати не один.

    • 05.05.2013 07:49
      #
      - 1 +

      Але в даній ситуації може не вистачити часу пере зарядити пістолет , Інколи 9 грамів свинцю що летять дорожчі тонни золота що лежить.

      • 05.05.2013 08:01
        #
        - 2 +

        Патронів ніколи багато не буває.
        До речі, цікаво, що згідно американських правил політкоректності злочинці білі)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати