У Києві на парковці застрелили чоловіка

| Кримінал, Травматична зброя та спецзасоби | Автор: Web admin

На цьому місці двоє невідомих здійснили напад на подружжяНа цьому місці двоє невідомих здійснили напад на подружжя

У Солом’янському районі Києва ввечері 27 травня двоє невідомих здійснили напад на подружжя: один із нападників чотири рази вистрілив чоловіку у голову, інший наносив тілесні ушкодження.

Як повідомила речник столичного главку Нацполіції Оксана Блищик, внаслідок отриманих травм чоловік помер.

"Подія трапилася на вулиці Івана Лепсе. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, встановила, що подружжя залишило автомобіль на стоянці, а коли вони йшли додому, до них підбігли двоє невідомих. Внаслідок нападу потерпілого 1978 р.н. без свідомості та його дружину, 1979 р.н., із травмами доставили у лікарню. Згодом від отриманих поранень чоловік помер",- йдеться у повідомленні.

Із місця події експерти вилучили чотири гільзи калібру 9 мм, їх відправили для проведення експертного дослідження. За попередньою інформацією, зловмисник стріляв із травматичного пістолета.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

Вбивство чоловіка в Солом'янському районі столиці

Web admin Автор: Web admin11237,1 Переглядів: 1745 , Коментарів: 7 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (7)

  • 29.05.2016 15:01
    #
    - 0 +

    А 5 днів назад якийсь придурок пограбував водія трамвая за 60 грн. Ну-ну

  • 29.05.2016 18:10
    #
    - 6 +

    Може полісменам замість зброї, чи до неї у комплект пора мішки для трупів видавати? Усе одно вони ними частіше користуються ніж зброєю...

    • 29.05.2016 22:44
      #
      - -1 +

      Мешки для трупов дорого. Пила+240 литровые пакеты!

  • 29.05.2016 23:46
    #
    - 1 +

    очередная жертва гх..дитского режима...

  • 30.05.2016 07:53
    #
    - 4 +

    Сейчас дома смотрим сериал "Чужестранка". Средние века - 1744 год. Жена правильно подметила, что все дворяне ходят с оружием, а вот слуги - без. Проведем аналогию с наградняком и поймем кто мы с точки зрения власть предержащих :(.
    Сколько еще необходимо пролить крови чтобы там наверху дали законодательно всем возможность защищать себя и свою семью?

  • 30.05.2016 11:16
    #
    - 1 +

    Цікаво, що їм дасть експертиза гільз травмата? Якщо логічно подумати, травмати можуть бути тільки в обмеженого кола осіб. Тобто було б логічно припустити, що це хтось з кола знайомих потерпілого який має офіційний дозвіл. Але на жаль система в нас гнила, травмат - це не зброя, а пристрій. Тому за відкат дають кому попало, на скільки мені відомо картотеки гільз на травмати не має, по кулі балістику не проведеш. Цікаво як би змінилась ситуація, якби жертва мала зброю. (один осіб мені написав, що в тій ситуації і злочинці були б озброєні вогнепалом, та ще й могли б вбити дружину, а так тільки побили. І саме страшне це кількість лайків під його коментарем). Громадянське суспільство тільки народжується в Україні, а поки що в більшості рабська психологія. Думаю короткостволи дозволять не раніше ніж через років 20 (моісей водив по пустелі 40 років, щоб вимерли раби і зявилось нове покоління, от і Україна половину цього строку пережила.

    • 31.05.2016 06:58
      #
      - 0 +

      Экспертиза гильз даст много - высокая вероятность идентифицировать если оружие официально зарегистрировано. При официальной регистрации раз в 3 года и нарезняк и устройства (т.е. травматы) сдаются на отстрел. Сам прохожу регулярно. Каждый раз выдают справку, что внесены данные в пулегильзотеку.
      Другой вопрос что и травматического сейчас тоже достаточно нелегального.
      Отдельный вопрос о полулегальном оружии - непродленном, оформленном на "мертвых душ" и т.п.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати