Gun free zone - небезпечні для вашого життя

| Самооборона, Легалізація КНЗ, Факти, статистика та аналітика | Автор: Yuriy Gavrylechko

Deadliest mass shootings in the USDeadliest mass shootings in the US

Черговий теракт в Орландо знову привернув увагу адекватних людей всього світу до проблеми із реалізацією права на життя в умовах, коли законодавство чи недолугість правових норм запобігають цьому.

Саме так, адекватні люди отримали черговий доказ того, що найнебезпечнішими місцями для проведення масових акцій чи зібрань громадян є так звані Gun free zone.

Це особливі майданчики, які надають будь-якому злочинцеві фактично 100%-ву перевагу над всіма законослухняними громадянами та провокують недоумків, мерзотників, збоченців та навіжених різних кольорів та ідеологічних вподобань до вбивств, пограбувань, зґвалтувань тощо.

Gun free zone - це найкращі рекламна площадка та пропозиція для злочинця, бо перебування саме в цій зоні гарантує, що зупинити його майже неможливо, а швидкість реакції поліції на можливе повідомлення про злочин дає злочинцеві надію на те, що він встигне безкарно втекти з місця злочину.

Саме тому, всі масові побоїща відбуваються саме в Gun free zone.

Попередити їх можуть і роблять це озброєні громадяни. На жаль, хоплофобам ніяк не може прийти в голову самим той факт (в приклади вони не вірять, що таке екстраполяція - не знають), що озброєний громадянин зупиняє вбивцю і саме тому масового побоїща не відбувається.

Погана новина для українців: вся територія України, що контролюється чинною владою - Gun free zone. Відповідно, злочинці почувають себе в Україні як в бога за пазухою.

Представники МВС наполягають на тому, що такій стан повинен зберігатися й надалі, бо якщо дозволити громадянам самим захищати себе, то "все друг друга перестреляют".

Але насправді, стріляють злочинці, а законослухняні громадяни стають їх жертвами.

1,0 1 -1 20
Коментарів (5)

  • 22.06.2016 21:44
    #
    - 10 +

    А может власть в сговоре с преступниками и такими запретами сознательно мешает народу защищая себя спасти свою жизнь, может это вообще сговор с врагом.....?

    • 22.06.2016 23:33
      #
      - 2 +

      Дуже імовірно.

    • А может??? власть и есть - преступники. А мы (УАВЗ) - готовый "чёрный" список для неё.,
      Преступный мир врятли здесь зарегистрирован (троли не в счет).
      Такие вот мысли, хоть я и не параноик.
      С ув.

  • 23.06.2016 12:18
    #
    - 2 +

    Боятся,что население имея оружие, сметет эту шушару на хрен.

  • 24.06.2016 01:31
    #
    - 0 +

    И так сметет. Оружия достаточно, организаторов нет


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати