У Дніпрі сталася жорстока перестрілка: двоє загинуло та п'ятеро поранено

| Нелегальное оружие, Криминал | Автор: Web admin

Одна особа загинула на місціОдна особа загинула на місці

Вчора близько 19:50 біля кафе «Дом» по пр. Гагаріна, 92 в Шевченківському районі міста Дніпро невідомі з автоматичної зброї спричинили вогнепальні поранення п’ятьом особам. Одна особа відразу загинула на місці.

Після цього зловмисники зникли з місця скоєння злочину на автомобілі білого кольору, по дорозі скинувши зброю. На цьому ж автомобілі один з нападників приїхав до лікарні Мечникова за медичною допомогою, де і був затриманий.

Скинута зброяСкинута зброя

З метою розшуку та затримання решти зловмисників по Дніпропетровській області введений оперативний план «Сирена».

"Це були постріли з трьох видів зброї. Загалом було більше двох десятків пострілів. Довкола почалася паніка. Я бачив як жінки з дітьми бігли до під'їздів", - розповів свідок.

Жорстока стрілянина у Дніпрі

Внаслідок численних пострілів з автоматичної зброї був тяжко поранений відомий у Дніпрі адвокат, воїн-доброволець та захисник постраждалих у сутичках 9 травня ветеранів АТО Едмонд Саакян.

Інший присутній, за неперевіреними даними - колишній боєць 11 батальйону 59 бригади на позивний «Щука» - загинув на місці від кульового поранення в голову.

Водночас численні поранення отримав ветеран АТО Олексій Вагнер, який служив разом з Саакяном у 20 окремому батальйоні 93 мотопіхотної бригади. Олексій був постраждалим під час нападу тітушок під керівництвом нардепа Вілкула 9 травня. Саме його інтереси в провадженні проти організаторів та учасників заворушень представляє Едмонд Саакян.

Поранений у жорстокій стрілянині у ДніпріПоранений у жорстокій стрілянині у Дніпрі

За словами відповідального по лікарні імені Мечникова Ярослава Медведика, Вагнера привезли в дуже тяжкому стані, з великою крововтратою. Він помер під час намагань надати йому медичну допомогу.

Перестрелка в центре Днепра: двое убиты, пятеро ранены

Як повідомляють свідки, поранений в живіт Саакян та його побратим встигли зробити кілька пострілів у відповідь і поранити чотирьох(?) нападників.

Зараз біля палати інтенсивної хірургії лікарні імені Мечникова, куди доставили Саакяна, чергують його побратими. За словами лікарів, після хірургічного втручання стан пораненого стабілізовано, його життю ніщо не загрожує.

Оновлено: додано відео.

Перестрелка на проспекте Гагарина. Днепр

1,0 1 -1 5
Комментариев (11)

  • 25.07.2017 06:55
    #
    - 10 +

    Занадто богато сепарів в Дніпрі. Життя людей погіршується і ряди сепарів збільшуються. Якщо не об,еднаемося і небудемо давити сепарів вони однозначно візьмуть гору.Тому для тих кому подобається Путін шлях один валіза і вокзал, а хто не хоче треба допомогти. Проблема ще в тому, що дуже богато сепарів серед поліції.Що буде с цією країною одному Богу відомо. Слава нації смерть ворогам.

  • 25.07.2017 10:52
    #
    - 3 +

    Больше похоже на криминальные разборки, кто-то кому-то задолжал или дорогу першел.

  • 25.07.2017 14:51
    #
    - 0 +

    "ще не на часі"

  • 25.07.2017 15:14
    #
    - 2 +

    informator.dp.ua
    послушайте потерпевшего, больше вопросов..
    не могли стрелу набить на отвалах где-нибудь..
    повезло, что случайных прохожих не задело...

  • 25.07.2017 21:28
    #
    - 1 +

    Не идиализируйте военных или ветеранов. Они все живые люди. Хвала и уважение воинам. Но мирские дела нельзя оценивать через призму АТО.
    Будем как владельцы зброи смотреть сухо без предвзятости.


Пожалуйста, залогиньтесь что бы иметь возможность комментировать