Fabrique Nationale представляє тактичний варіант своєї недавньої розробки SCAR-H PR

| Військова зброя та техніка | Автор: Олексій Семенович

SCARSCAR

Fabrique Nationale представляє тактичний варіант своєї недавньої розробки SCAR-H PR. Базована на SCAR-H, "Важка" модель SCAR PR (Precision Rifle) має 20-дюймову вільно плаваючу люфу. Тактичний варіант, під назвою SCAR-H TPR (Tactical Precision Rifle), відрізняється від моделі PR кольбою. Інші особливості ті самі.

Нова кольба фіксована, не складана, але з більшими можливостями для регулювання. Вона має 10-позицій регулювання довжини і 8-позицій регулювання висоти опори для щоки. Фіксована кольба поза сумнівом зробить багато людей щасливими, там, де складані кольби заборонені, на додаток до цього, маючи більше можливостей для налаштування.

SCAR-H_TPRSCAR-H_TPR

SCAR-H TPR має монолітний верхній приймач з інтегрованою планкою для всіх Пікатіні оптики та аксесуарів, яка простягається далеко за межі регульованого газового блоку, а також нижню планкою для двоноги тощо. Також на верхньому приймачі є дві зйомні бічні планки.

Нижній приймач полімерний, щоб зменшити вагу - SCAR-H TPR важить трохи більше 8 фунтів (3,6 кг) і приймає власні магазини, які розроблені на базі стандартних магазинів вільного падіння AR/M16/M4, але під патрон 7.62 NATO, на 10 або 20 патронів.

Нижній приймач має  AR-подібні органи керування та пістолетне руків'я від AR. Він постачається з двосходинковим матчевим спуском.

SCAR-H TPR використовує систему з дуже коротким ходом газового поршня, або «штовхач». Це замкнена газова система для запобігання забрудненню, і для зменшення рухомої маси всередині газового блоку. Стандартні SCAR здатні забезпечити розсіювання 1 КХ на 300 метрів, тобто це обов'язкова точність, TPR і PR, як обіцяють, забезпечать таку саму точність аж до 1000 метрів.

SCAR-H_TPRSCAR-H_TPR

Поки нічого не повідомляється про ціну та доступність. Хоча це може бути і зайвим, покиFN шукає військових контрактів і солдатів, щоб озброїти цими чудовими гвинтівками. У майбутньому ми сподіваємося побачити їх в продажу для всіх інших.

Коли це станеться, підготуйтеся відкрити свій гаманець досить широко, оскільки SCAR починаються з майже $ 3000, а тактичний варіант з важкою люфою не буде дешевшим.

Але якщо гроші не питання, FN демонструватиме SCAR-H TPR на виставці EUROSATORY, яка пройде у Парижі з 11 до 15 червня цього року.

1,0 1 -1 1
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати