На "Вишколі" триває опитування стосовно пріоритетів в розробці мілітарних курсів. Попередні результати

| Обучение, Факты, статистика и аналитика | Автор: Василь Корсун

Потреба в навчальних курсах станом на листопад 2016Потреба в навчальних курсах станом на листопад 2016

На платформі теоретичної військової підготовки "Вишкіл" триває опитування стосовно пріоритетних напрямків у розробці навчальних курсів.

Попередні результати опитування наведені у діаграмі. (Вони отримані шляхом узагальнення, тобто ті напрямки, що набрали менше певної кількості голосів, сюди не потрапили.)

Із попередніх результатів видно, що найбільшим попитом користуються вогневі дисципліни. Це індивідуальна вогнева підготовка АК, короткий ствол і гладкий ствол, а також снайперська підготовка. Снайперський напрямок представлений в опитуванні двома пунктами: високоточною стрільбою та снайперською тактикою. Сумарна кількість голосів по цим двом напрямкам перевищує індивідуальну вогневу.

Також неабияким попитом користується тактична медицина. Відповідні знання та навички знадобляться кожному громадянину, як на полі бою, так і в суто цивільному житті. На платформі заплановано цілий перелік курсів по тактичній медицині, кожен з яких перекриє собою конкретну роль солдата на полі бою.

Нарешті, курси по військовій топографії, партизанському спротиву та іншим, здебільшого теоретичним темам, чітко відповідають характеру сучасних збройних конфліктів, і потреба в них абсолютно очікувана. Деякі із цих яскравих тематичних курсів стануть доступні для курсантів вже цього року.

Слідкуйте за новинами на цьому сайті та на сторінці Проекту.

Голосування все ще триває. Хто ще не проголосував, будь ласка, зробіть це за посиланням.

1,0 1 -1 7
Комментариев (2)

  • 24.11.2016 21:10
    #
    - 1 +

    8,57% на бойовий стрес і психологічну підготовку бійця це дуже мало. Психологічна підготовка це основне, якщо ти злякаєшся весь твій вишкіл до сраки. Боягуз уже труп, просто він цого ще не знає. Якщо готов вбивати, значить готов і вмирати. Де які готові вбивати, але при цьому ризикувати своїм життям не готові і при першій небезпєці тікають.


Пожалуйста, залогиньтесь что бы иметь возможность комментировать