Поліцейські Одеси затримали дівчину, яка вбила ґвалтівника

| Самооборона, Кримінал | Автор: Web admin
По-русски

Дівчина вдарила ножем чоловіка, який намагався її зґвалтуватиДівчина вдарила ножем чоловіка, який намагався її зґвалтувати

У Суворовському районі Одеси дівчина вдарила ножем чоловіка, який намагався її зґвалтувати. Про це повідомила мати дівчини.

Чоловіка госпіталізували з двома пораненнями, проте через деякий час він помер на операційному столі.

Зі слів матері дівчини, вона разом з дочкою мешкає в комунальній квартирі у прохідній кімнаті. А загиблий чоловік неодноразово чіплявся до її дочки. Вчора, приблизно о 12:00, він спробував зґвалтувати дівчину, ала та вона вдарила його ножем.

Правоохоронці, що прибули на місце події, доставили дівчину до Суворовського відділ поліції. Мати заявила, що поліцейські не виконали відповідної експертизи, щоб зафіксувати укуси та подряпини на тілі її доньки.

Разом з тим через смерть чоловіка дівчину відправлять у СІЗО. Варто зауважити, що чоловіка розшукували за вчинення крадіжки в Комінтернівському районі Одеси.

Раніше ми повідомляли про те, що Громадська палата РФ рекомендувала жінкам не перевищувати меж самооборони під час зґвалтування.

0,818181818182 1 -1 11
Коментарів (26)

  • Туди й йому дорога,а поліціянтами тєж потрібно розібратись, як були менти так ними й залишились, оформити відповідну скаргу(ги).Та й потрібно допомогти цій дівчині .

    • 01.08.2016 11:55
      #
      - 8 +

      "Погибший мужчина неоднократно приставал к ее дочери". Вот если бы ранее зафиксировали факты, то это был бы большой "+". Минус нашей системы (в отличии от США) в том, что сразу открывают дело по самой "тяжелой" статье - умышленное убийство.
      Что касается этого урода, то "здох Максим і хрін з ним", но жизнь человека теперь может быть поломана :(. Вот если бы кто-то из депутатов, поддерживающих право на самооборону взял дело под контроль, а лучше помог с адвокатом толковым, то это было бы просто классно! Сразу несколько добрых дел сделал бы...
      Очень хотелось бы дальнейшую судьбу девушки узнать...

      • 01.08.2016 18:50
        #
        - 5 +

        Жизнь у девушки была бы поломана и в случае изнасилования. Но так как насильник - издох, он больше никому не причинит вреда.
        Основой УПК должны быть лозунги: Бандит должен лежать в гробу. Вор должен сидеть в тюрьме.
        И те, кто этому способствует - могли рассчитывать на бонусы от государства. Пока этого не будет, самозащиты как таковая не существует.
        Но! Чтобы это было, мало желания депутатов - народу мозги менять следует. И переходить от идеологии виктимности к чему-то более жизнеутверждающему

        • 01.08.2016 21:28
          #
          - -3 +

          КПК створений, щоб обмежити "бєспрєдєл" мєнтовсько-прокурорської системи, яка одного разу чомусь вирішить, що бандитом є сами ви. Навряд чи ви захочете в цьому випадку опинитись у гробу.
          Так що будьте обережніші з бажаннями, тому що вони мають звичку збуватись...

          • 02.08.2016 21:44
            #
            - 5 +

            Коли КПК мені дозволить на власний розсуд захищати життя, родину та майно - то цього буде цілком достатньо, щоб уникнути 90% всіх можливих проблем. Інші 10% можна залишити на випадковість, від якої жодна страхова не допоможе.
            Щодо бажать... то погоджуюсь і зауважу, що хочу жити у світі, де бажання всіх здійснюються, але кожен сплачує сам повну ціну за їх виконання. Я - за свої, ви - за свої і так далі.

  • 01.08.2016 11:29
    #
    - 9 +

    простите а при чем тут рекомендации гражданской палаты РФ к Одессе?

    • 01.08.2016 11:48
      #
      - 1 +

      Просто по теме. Может даже автоматом генерируется ссылка...

  • 01.08.2016 12:01
    #
    - 1 +

    Чем помогать будем?

  • 01.08.2016 12:09
    #
    - 1 +

    Яскравий приклад того, як сприймається подія, коли покази може дати лише одна сторона.

  • 01.08.2016 12:14
    #
    - 5 +

    Молодчага!!!!

  • 01.08.2016 12:16
    #
    - 3 +

    Останній абзац - просто абзац

    Я точно читаю сайт Української Асоціації Власників Зброї?

    Чи редактор крім пропагування російської мови на сайті почав вважати, що живе в росії і читачам буде цікаво читати що там відбувається в мордовії?

  • 01.08.2016 12:48
    #
    - 6 +

    Скільки можна цей фейк про палату рф розповсюджувати?
    Є ж фб та гугл - можна взяти та перевірити.
    До чого взагалі рф до Одиси?

  • 01.08.2016 12:50
    #
    - 4 +

    У Антона Цветкова є фб, доречі.
    ***
    Антон Цветков
    27 липня о 1:28 ·
    Ещё раз хочу отметить, что опубликованный заголовок в одном из СМИ о том, что женщинам рекомендуется не сопротивляться при насилии не имеет ко мне отношения. Все прекрасно знают, что у меня принципиально другое мнение! Моя позиция следующая, что при угрозе, женщине необходимо постараться избежать схватки и сбежать, и ничего постыдного в этом нет, привлечь внимание прохожих и сразу обратиться в полицию. Если такой возможности нет, сопротивляться всеми доступными средствами и методами, защищать свою честь и здоровье, жизнь! ...
    ***

  • 01.08.2016 13:13
    #
    - -2 +

    МВС України рекомендує дівчатам не опиратися гвалтуванню, я так розумію?

  • 01.08.2016 13:38
    #
    - 3 +

    Це лише моя особиста думка, але можу з великою впевненістю сказати що нам доведеться ще довго боротися за право на самозахист, якщо всі статті будуть оформлювати подібним виглядом. Чому в новині про самозахист ілюстрація - закривавлений ніж? Можливо краще було б оформити фотографією дівчини що врятувалася, або чимось нейтральним, як на сайті звідки взята новина.
    P.S. І з приводу посилання на рф - особисто мені вже давно по-барабану що відбувається в рашці і часом дивує така увага не тільки даного ресурсу, а й інших новинних ресурсів, до того що там відбувається. Такий собі вітчизняний аналог "А что там у хохлов?"

    • 01.08.2016 13:55
      #
      - 0 +

      економія на редакторі (((
      треба піднімати вартість членства, щоб було з цього платити професійному

      • 02.08.2016 12:20
        #
        - -1 +

        А можливо просто треба збільшити зарплатню Web admin'у :)
        Зауважень до змісту статей немає (про РФ ремарка зроблена лише тому що ВСІ новинні ресурси, приділяють забагато уваги подіям в сусідній країні). Хотілося б звернути увагу і на їх оформлення, для створення "правильного" відношення до тієї чи іншої події.

  • 01.08.2016 15:03
    #
    - 5 +

    Після такого дівчину повинні були б доправити не у СІЗО, а у лікарню!
    Щодо вчинків наших виконавчо-слідчих органів, я в загалі коментувати не можу, адже матюкатись тут заборонено.

    • 01.08.2016 16:21
      #
      - -3 +

      Ой, бля, Вы как с Луны свалились!
      Не знаете сколько ложных обвинений в изнасиловании?

      • 01.08.2016 19:37
        #
        - 4 +

        "...не виконали відповідної експертизи, щоб зафіксувати укуси та подряпини на тілі її доньки."
        Можливо в нас різні "луни" і Ви живете не під тією, що і я. Під "моєю" луною вважається якщо на дівчині сліди від зубів (!!!) то це можуть бути наслідки регулярного жорсткого сексу чи зґвалтування. Здоровий глузд мені підказує що це саме другий випадок, якщо там немає залишків старих "розваг".

    • 08.08.2016 18:53
      #
      - -1 +

      Згоден з Юрієм цілком і повністю а поліціі нашій навіть до бувшого ДАІ по профессіоналізму ще рости та рости, що вже за інше казати крім ідіом.

  • 01.08.2016 23:26
    #
    - 1 +

    всі тут багато пишуть як в інших країнах , ЯК ТРЕБА ЩОБ БУЛО... коли до всіх дойде... як ми самі не зробимо щоб у нас так було то ніхто не зробить , ні порошенко ні аваков...

    свого потрібно добиватись!!!

  • 02.08.2016 19:24
    #
    - 1 +

    очередная тема, очередное негодование. и снова ничего, и снова тишина до новой подобной темы; нельсон мандела и м л кинг, ведущие уютную ленту о том как страдают чернокожие, одобряют

  • 08.08.2016 09:52
    #
    - 0 +

    Интересно какое отношение рекомендации "Громадська палата РФ" имеет к Одессе?

  • «Раніше ми повідомляли про те, що Громадська палата РФ рекомендувала жінкам не перевищувати меж самооборони під час зґвалтування.»
    А що, Суворовський район міста Одеса вже в юрисдикції РФ?

  • 08.08.2016 14:59
    #
    - -1 +

    Приходится согласися с Юрием Проценкор - трудно дать оценку работы "правоохренитей" когда маты запрещены. Честь и хвала девчонке, что сумела себя защитить. А где были эти ретивые полицейские раньше, как разыскивали "пострадавшего" за предидущее преступление? Или их жаба давит, что теперь не с кого мзду взять за покрытие?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати