У Харкові кілер застрелив чоловіка біля його будинку

| Нелегальна зброя, Кримінал | Автор: Web admin

У Харкові кілер застрелив чоловікаУ Харкові кілер застрелив чоловіка

У ніч на 5 серпня в Холодногірському районі Харкова невідомий розстріляв 34-річного чоловіка. Тіло сина знайшов його батько, він і повідомив в до поліції.

Правоохоронці встановили, що вбивця чекав жертву біля гаражів, після чого зробив кілька пострілів в груди і голову. Чоловік помер на місці.

Відомо, що убитий раніше неодноразово мав судимості за майнові злочини і хуліганство. У кримінальних колах загиблий був відомий за прізвиськом "Торт".

За фактом убивства відкрито кримінальне провадження, з місця злочину вилучено речові докази. Перевіряється також можливий зв'язок події з кримінальною діяльністю загиблого. Якщо кілера знайдуть - йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

1,0 1 -1 3
Коментарів (4)

  • 06.08.2016 12:33
    #
    - 14 +

    Зачем мешать процессу самоочищения?

  • 06.08.2016 17:49
    #
    - 5 +

    Зато заголовок какой : " КИЛЛЕР " застрелил мужчину возле его дома , сам по себе вызывающий негодование у социума по поводу разгула преступности , а на самом деле очевидно приделали этого " коржика " за косяки его , вот и вся банально простая ситуация , однако какой повод для хоплофобов повизжать , что мол творится , на улицу выйти невозможно .

  • 06.08.2016 18:29
    #
    - 5 +

    Торту поставили свечку...
    А заголовок действительно неправильный. Катюзі по заслузі.

  • 08.08.2016 12:15
    #
    - 2 +

    Это ресурс хоплофобский или для сторонников? Сколько раз писалось - копипаста подобного новостного хлама без редакции дискредетирует сайт целиком и полностью, потому что именно сюда бегут хоплофобы разбирать статьи на цитаты. зачем им давать удобные тексты? Не в первый раз замечаю, что баннеры, тексты и вырванная из контекста информация больше похожа на то, что сайтом заведуют демократы из США и "89%", нежели любители спорта и охоты.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати