У Німеччині у підлітка вилучили шість автоматів і гвинтівку

| Нелегальна зброя, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Вилучена зброяВилучена зброя

У Німеччині поліція затримала 17-річного юнака, якого підозрюють у незаконному обігу зброї. Вдома у підлітка зберігалося кілька одиниць автоматичної вогнепальної зброї.

Крім того, він ділився в інтернеті планами про виготовлення вибухових пристроїв.

Минулого тижня підозрюваний спілкувався по Skype з інтернет-користувачем, який потім і звернувся до поліції. Віртуального співрозмовника стривожило те, що молодик планував виготовляти бомби.

Під час одного з сеансів відеозв'язку співрозмовник побачив за спиною підлітка кілька одиниць стрілецької зброї. Юнак заявив, що не може спокійно вистрілити в кішку, але якщо ціллю буде людина – його рука не здригнеться.

За десять годин поліція змогла встановити адресу проживання 17-річного підозрюваного. Під час обшуку, що проводився у п'ятницю в будинку його сім'ї, було знайдено п'ять автоматів Калашникова, пістолет-кулемет Uzi та гвинтівка Heckler&Koch G3. Також були виявлені патрони.

На перший погляд виявлена зброя здалась дезактивованою. Однак при докладному розгляді з'ясувалось, що автоматам і гвинтівці повернули здатність вести вогонь бойовими патронами.

Під час обшуку також були знайдені дві дерев'яні дошки з отворами від куль.

У 2013 році підозрюваний вже притягувався до ювенального суду за те, що прийшов у дитячий садок у балаклаві і зі зброєю для страйкболу в руках. Відомо, що юнак веде відлюдний спосіб життя і у нього майже немає друзів.

1,0 1 -1 2
Коментарів (2)

  • Гм, как можно вернусь макет к жизни, если у него деактивирован и приварен ствол?

    • 15.08.2016 12:37
      #
      - 0 +

      В зависимости от степени деактивации конкретной модели. В Украине было не мало случаев, хотя усилия должны я думаю быть колоссальные


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати