Геннадій Москаль: «Поліцейська реформа – дурість на совісті Деканоідзе»

| Політики та зброя |
Москаль Геннадій Геннадійович

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль заявив, що чинна реформа поліції – це дурість так званих реформаторів, які вважають, що за три місяці можна вивчити правоохоронця.

"Це не була реформа. Це була дурість, яку зробила держава, повіривши в те, що за три місяці можна вивчити поліцейського і випустити його в середовище, яке сьогодні знаходиться в стані депресії", – заявив обласний керівник, який в минулому був високопоставленим працівником МВС.

Москаль вважає, що вина за так звану тримісячну підготовку повністю лежить на совісті глави Національної поліції Хатії Деканоідзе та тих "реформаторів", які затіяли "бездумну реформу".

Також Москаль розкритикував слова Деканоідзе, яка вигороджувала правоохоронців, зазначивши, що в США у разі чого правоохоронець має право на використання табельної зброї.

"Там (в США – ред.) зброя є легально зареєстрованою. У нас теж, у кожного скоро буде зброя, але нелегальна. Тому що з фронту тягнуть все, що можуть. Ми цілі склади виявляли не терористів, не диверсійних розвідувальних груп, а наших доморощених. Одні прийшли воювати, як завжди, інші прийшли на фронт красти", – сказав губернатор.

Оцініть висловлювання політиків та/або якість подання матеріалу в ЗМІ
Коментарів (7)

  • 30.09.2016 12:34
    #
    - 2 +

    Так "вивчити" чи "навчити"?

  • 30.09.2016 14:41
    #
    - 7 +

    Не надо забывать, что этот старый мент топит против относительно успешной реформы патрульной службы с самого ее начала, выгораживая "старую гвардию" МВД. Ну не так давно данный фрукт заявлял следующее: ualife.net

    • 30.09.2016 15:28
      #
      - 6 +

      Все разговоры о "старой гвардии" лучше всего понятны когда гаишники высмеивают количество "разбитых приусов" – сами то не могли столько машин побить, они только из кустов в рестораны ездили, какое-там патрулирование.

  • Якщо мусор з досвідом проти патрульних - все ок ) Інша справа, що реформа реально відсутня, бо патрульних набрали, а ОЗГ МВС не розформували (

  • 30.09.2016 22:30
    #
    - 1 +

    старый мусор говорит то что выгодно для самопиара и хотят услышать люди, без права на самозащиту с КНО для обычных людей ни о каких там усилениях прав мусоров не может идти и речи. Если приймут про ментов изменения то считайте что ребята зря погибли на майдане, все помнят как в безоружных с палками людей мусорская петушня расстреливала.

  • 30.09.2016 23:54
    #
    - 2 +

    Однозначно минус. Суть его протеста в том, что по его мнению и так все было хорошо.

  • 17.05.2017 17:40
    #
    - 0 +

    Пане Олександре, добрий день! Я журналіст, дуже треба зв'язатися з вами для обговорення написання серії статей. Чи могли б ви знайти мене у ФБ? Або залишити пошту? Дякую! Буду вдячний!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати