Озброєний фармацевт врятував себе і своїх колег від грабіжників

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Pharmacist injured in Medicap robbery attempt describes shootingPharmacist injured in Medicap robbery attempt describes shooting

У місті Шайєнн, штат Вайомінг, відбулася спроба збройного пограбування аптеки. Кілька людей в лижних масках і з типовою південноафриканською говіркою, направили зброю на фармацевтів та почали наповнювати мішки для сміття сильнодіючими ліками.

«Згрібай ввесь Оксикодон з полиць!» – гукнув один грабіжник іншому. У цей час фармацевт Джексон Квік, котрий стояв за прилавком, натиснув на тривожну кнопку, вихопив пістолет і наказав грабіжникам здатися.

Ті не послухалися, і почалась серйозна стрілянина, під час якої Квік отримав кулю у праву сідницю. Але він не розгубився і, затиснувши рукою рану, продовжував відстрілюватися від злочинців.

«Побачивши їх зі зброєю, я зрозумів, що вони не жартуватимуть. Вони взяли моїх колег у заручники, і якщо я склав би тоді зброю – нас усіх повбивали», – розповів Джексон.

Квік постійно рухався усередині приміщення, щоб грабіжники не могли обійшли його збоку, або з чорного ходу.

Так він побачив, що один із злочинців з пістолетом у руках возиться біля вікна. Не зволікаючи, Квік відкрив вогонь і влучив у нього. Потім до вхідних дверей підійшов ще один злочинець і почав цілитися, але Квік і тут встиг вистрілити першим.

Після цього злочинці втекли, а відважний фармацевт спочатку гукнув перехожих на допомогу, ліг на підлогу і попросив своїх колег затиснути йому рану.

Поліція прибула за хвилину після того, як грабіжники втекли. Згодом вони виявили покинутий Ford Edge, на якому пересувались грабіжники. Машину вони викрали того ж ранку, разом із водієм-жінкою, яка, на щастя, не постраждала.

Квіка відвезли до лікарні і того ж дня відпустили додому. Кулю з сідниці діставати не стали.

Це не перший випадок, коли Квіка спробували пограбувати. У грудні 2014 року цю ж аптеку спробував пограбувати якийсь дурник з іграшковим пістолетом, але отримав кулю у груди від фармацевта, а потім «грабіжника» засудили до тюремного ув'язнення на термін 16 років.

Web admin Автор: Web admin11225,1 Переглядів: 309 , Коментарів: 3 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (3)

  • 24.10.2016 14:14
    #
    - 2 +

    А у нас Квика приговорили бы к 16 годам за превышение мэж самообороны.

    • 24.10.2016 21:48
      #
      - 1 +

      У нас бы фармацевт Квикенко мог бы отбиваться разве , что палочкой Пастера , да и то не дай Бог угодил бы ею в жизненно важный орган , имел бы реальную возможность быть привлечённым к уголовной ответственности . ИМХО .

  • «Кулю з сідниці діставати не стали» Kak так? О_о


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати