У Миколаєві поліцейський вихопив у молодика гранату з вийнятою чекою

| Силові структури, Нелегальна зброя | Автор: Web admin

У Миколаєві поліцейський вихопив у молодика гранату з вийнятою чекоюУ Миколаєві поліцейський вихопив у молодика гранату з вийнятою чекою

На ринку "Колос" у Миколаєві поліцейські звернули увагу на двох підозрілих чоловіків. Вони підійшли до них і представилися, після чого один із молодиків дістав вогнепальну зброю, а другий – гранату.

Чоловік висмикнув чеку та вимагав відпустити їх.

"Миттєво оцінивши реальну загрозу життю великій кількості громадян, які знаходились на території ринку, один з правоохоронців вихопив з руки злочинця гранату. Зафіксувавши її скотчем, оперативник тримав гранату до приїзду вибухотехніків, які знешкодили вибухонебезпечний пристрій", - йдеться у повідомленні поліції.

Револьвер на місці подіїРевольвер на місці події

Інші правоохоронці відібрали у другого зловмисника револьвер. Ніхто не постраждав. Обидва злочинці, віком 18-ти та 19-ти років, наразі дають свідчення слідчим.

У поліції наголошують, що зброя та вибухівка направлені на дослідження. Встановлюються шляхи їх надходження, а також причетність молодиків до вчинення інших злочинів.

Деактивована граната Деактивована граната

Наразі відомості про подію внесені до ЄРДР, попередньо, за ознаками ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст.348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.

ПН TV: При задержании преступник выдернул чеку из гранаты

1,0 1 -1 4
Коментарів (5)

  • 09.11.2016 17:34
    #
    - 5 +

    Николаев:Харьков
    2:1

    Неделя продолжается!

  • Живу в Нико, недалеко от рынка "Колос". На том месте, где произошел данный инцидент, обычно стоят скупщики золота, не знаю, связано ли это как-то?!

    И судя по новостям, в моем городе тот ещё пипец творится...

  • 09.11.2016 20:04
    #
    - 0 +

    Мне сложно представить, как можно выхватить гранату с выдернутой чекой ? Её будет крайне сложно даже передать другому человеку в руки, соблюдая осторожность, так, чтоб не сорвался спусковой рычаг. А сделать это у противника - гениальное решение.

    • 09.11.2016 21:08
      #
      - 2 +

      Ну если зажать вместе с рукой того, кто ее держит, то можно. Насколько это было опасно, не нам судить. Во-первых, победителей не судят
      Во-вторых мы не были на месте и не видели ситуации. Может там действительно был подходящий момент с минимальным риском.

  • нова поліція- ще те "люстроване" гівно, але все ж не треба про них так не приховано писати в 3й особі: не "вони підійшло", а "вони підійшли"... Читайте що написали, перед тим як публікувати...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати