Батьки злочинця обурені, що намічена жертва їхнього сина виявилася озброєною

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

The Parents Of This Dead Robber Are Really Mad His Victim Had A GunThe Parents Of This Dead Robber Are Really Mad His Victim Had A Gun

Нещодавно ми розповідали про невдалу спробу збройного пограбування піцерії, під час якого один з грабіжників був застрелений співробітником закладу.

Як часто буває в таких випадках, батьки вбитого злочинця пішли на телебачення і заявили, що їхній син не заслуговував такої смерті.

«Якщо він і заслуговував смерті, то від рук поліції, а не від співробітника піцерії... Якого дідька у співробітника взагалі була при собі зброя... Чому нашого сина вбито пострілом в голову, а не в тіло?... Це було щось особисте, адже в нашого сина був конфлікт із іншими співробітниками піцерії... Вбивця мого сина повинен сидіти в тюрмі... Все має бути по правді», – заявила Теміа Хеірстон, мати вбитого злочинця Майкла Грейса Джуніора.

Parents of Pizza Hut robber question why employee shot their son

Матір можна зрозуміти, вона втратила сина. Але річ у тім, що в кожної людини від народження є право захищати себе. А її син-злочинець, разом зі своїми поплічниками, дістав собі нелегальну зброю і погрожував життю невинних людей.

І що одне: поліція не захищає людей, і ніколи не зможе цього зробити. Ми, кожна окрема особа, відповідаємо за власну безпеку. Цей співробітник піцерії поважає своє життя настільки, що озброївся і взяв на себе повну відповідальність за своє благополуччя. Що, до слова, виявилося дуже мудрим рішенням. І коли злочинець направив на нього зброю, цей чоловік захищав не лише своє життя, а ще й інших людей, що опинилися поблизу.

Що ж до слів матері про те, буцімто постріл в голову – це «особисте», наслідок попереднього конфлікту, то вона повинна зрозуміти, що полювання на співгромадян – це дуже особиста справа. Навіть, якщо це полювання в розумінні її сина – спосіб заробітку. Та й взагалі, їй було легше, якби її сина вбили пострілом у серце?

Уся гірка (для матері) правда в тому, що співробітник піцерії мав право на самооборону і захист інших громадян, які опинилися під дулом пістолета злочинця. Її син виріс злочинцем і заслужив на кулю, яка обірвала його життя.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 2957 , Коментарів: 22 - 14 +
1,0 1 -1 14
Коментарів (22)

  • 21.11.2016 09:30
    #
    - 27 +

    Матусі було б непогано второпати, що те, що сталося з її сином, наслідки саме поганого виховання. Отже у його смерті винні на передусім саме вона і його батько.

    • 21.11.2016 12:56
      #
      - 2 +

      Цікаво, а в чому різниця між пострілом у голову та в тіло, якщо на виході труп та відкидаючи аспект зовнішнього виду останнього?

      • 21.11.2016 15:55
        #
        - 0 +

        Дітятку фоточку зіпсували. Поцілувать нема куди.

        • 21.11.2016 19:42
          #
          - 0 +

          хай цілують у те місце яким він думав.

          • 22.11.2016 15:37
            #
            - 0 +

            Якраз те місце мабуть не ушкоджене :0)

  • 21.11.2016 09:32
    #
    - 16 +

    Класс! До чего негры в шататах обнаглели.
    Как мирный житель посмел защищать себя!

    Теперь становиться почему Трампа поддерживают простые WASP (White Anglo-Saxon Protestant)

  • 21.11.2016 10:47
    #
    - 16 +

    Странно что они еще не заявляют, что их отпрыска пристрелили потому что он черный.

    • 21.11.2016 11:02
      #
      - 14 +

      мало того, в нього і пістолет був чорний... а вбили його з білого, хромованого пістолета)))

    • 21.11.2016 12:57
      #
      - 6 +

      Ненавиджу расизм та негрів.

  • 21.11.2016 11:40
    #
    - 14 +

    Я как то сидел в холле перед залом заседаний суда-ждал приема по поводу нарушения ПДД .В очереди было человек 20.Все сидели молча ,тишина как на кладбище.Вдруг одна женщина начала возмущаться как бы про себя,но вслух :мол сволочи,паразиты,что они творят с нашими детьми,мой сын сидит в СИЗО,блохи заедают,теплую одежду сокамерники отобрали,кормят ужасно.Один мужчина из очереди спросил-а что случилось с его сыном,почему он в СИЗО?Она и отвечает:-да там по пьяне с дружками побили одного мужика,а он возьми и окажись таким слабым с детским организмом и помер в больнице после этого.После секундной паузы,все люди в очереди как начали проклинать ее вместе с ее сыном,намекая на то,что его убить мало!,ей даже пендаль по заду достался от какого-то мужика.5 минут и все стихло,в холле опять гробовая тишина,слышно было только эту плачущую женщину

    • 21.11.2016 12:16
      #
      - 5 +

      Просьба не забывать ставить пробелы после знаков препинания.

  • 21.11.2016 12:41
    #
    - -2 +

    Поїдаючи здобич крокодил ПЛАЧЕ...
    Лев поїдаючи здобич муркоче і сопе...
    Бандит убиваючи маленьку дитину (немовля), ображається що ніж ніяк не міг в стромитись в тільце дитини , ...що у немовля було упруге тільце і ніж ніяк не пробивав животик...
    ЗАпитання. То чим відрізняється "людина" від животного світу, чи чим відрізняється ЖИВОТНЕ від "людини" ? Тим що животні собі подібних не УБИВАЮТЬ!
    Шкода що на СВІТІ живуть негри і інша нечесть , шкода що батьки вбиці народились на цей світ.. ось про що ми часто шкудуємо. Але мовчимо! Де стерелізація , де контроль.. НЕМА.. бо ТОЛЕРАНТНІСТЬ до БАНДИТІВ.. а ЖЕРТА сяде в тюрму за ЗАХИСТ.. В Україні цьому ЯРКИЙ приклад...

    • Здесь Вы не совсем правы.
      Животные тоже убивают себе подобных. Мало того, у некоторых присутствует каннибализм. И человек в своей животной сути недалеко от них ушел. А вот в звериной сути - далеко обогнал. Одна надежда на духовность, но с этим, увы, сплошные проблемы.
      И еще к Вам вопрос: -А чем Вам не угодили негры? Вот так, всем скопом. Белые что, лучше? Мало ли уродов среди белых ? Но, это не повод клеймить всех без разбора по какому-либо признаку данному природой.
      И уж поверьте, стерилизация этот вопрос не решит. Поскольку корни проблемы лежат совершенно в другой области.
      А если смотреть правде в глаза, то вряд ли это вообще когда-нибудь решиться. Ибо такова человеческая ссучность.

    • 22.11.2016 12:47
      #
      - 0 +

      За "-" дезлайк дякую, толерасти.. то чого в РУКАХ у вас ЗБРОЯ, ящо и такі толерантні?
      Ідіть до монастиря і там ЛЮБІТЬ негрів... БАНДИТІВ... НАРКОМАНІВ.. ПЕДІКІВ ГОМИКІВ і різну пошесть...
      А потім світ дивується.. НУ ЧУМУ УБИВАЮТЬ... В США 90% злочинів чинять ЧОРНОШКІРІ... А наказують білих за нелюбов до АФРИКАНЦІВ...
      Прийшов ТРАМП, хоча він не янгол.. але ТОЛЕРАСТІВ постаить на місце!

  • 21.11.2016 12:58
    #
    - 1 +

    То он воно чого Трамп переміг

  • Абыдна, да? ))

  • 21.11.2016 14:35
    #
    - 0 +

    І якого мем Теміа Хеірстон поперлась на телебачення,їй до "піцерії" пряма дорога...

  • 21.11.2016 15:52
    #
    - 7 +

    А вона ж надіялась що син буде в старості грошенятами допомагати...
    Тільки почав копійку додому приносити, і така невдала виробнича травма.

  • 21.11.2016 17:43
    #
    - 4 +

    Ну в США уже был случай, когда семья грабителя, который в момент ограбления, был застрелен охранником, подала в суд на компанию-производителя оружия.
    Суть иска в том, что у этого подонка, заклинило пистолет (невыброс гильзы), что помешало ему убить охранника и соответственно, остаться в живых.

  • 21.11.2016 19:14
    #
    - 2 +

    Мамаша почившего злодея та ещё эстет по ходу , почему дескать в бубен , а не в тушку , как вот он будет смотреться в гробу на отходняке , люди типа прийдут , а у сынарика бубен дырявый , не комильфо, согласитесь . За , что продырявили это ведь вопрос уже другой , но надо пологать , что итог дурного воспитания , вот собственно конфуз и произошёл .


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати